Хрустики з пудрою
(покроковий рецепт з фото)
Хрустики з пудрою - просте ласощі, яке мама часто готувала в дитинстві. Тоді не було так багато солодощів на прилавках, як зараз. Я і сьогодні із задоволенням ласую хрустиками з дитинства.
Приготовані за цим рецептом хрустікі з пудрою називають крилами ангела - такі вони легкі, білі і хрусткі. Головне дуже тонко розкачати тісто. Процес приготування тіста для хрустиків з пудрою досить трудомісткий: потрібно прикласти силу, щоб 10 хвилин вимішувати тісто і ще 10 хвилин його відбивати. Але результат чудовий! Діти будуть просто щасливі, тим більше, що їм можна довірити трохи постукати по тесту і викручувати хрустікі. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 3 штуки
- Вершки 30% - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукрова пудра - За смаком
З борошна, яєць, цукру, вершків і оцту замісити тісто.
Тісто потрібно добре вимішувати 10 хвилин.
Тісто загорнути в ганчірочку і відбити його молотком.
Робити це потрібно приблизно 10 хвилин.
Потім тонко розкачати тісто.
Ножем для фігурного вирізання нарізати тісто на квадратики.
Взяти тісто за кінці і протягнути один кінець в надріз, зроблений посередині.
Смажити хрустікі до золотистого кольору, викласти на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Остигнули хрустікі посипати пудрою.