Пончики в цукрі
(покроковий рецепт з фото)
Пончики в цукрі - улюблені ласощі багатьох діточок, та й дорослі не проти скласти їм компанію)) дивіться, як просто і швидко приготувати ці м'які і повітряні пончики.
Після обсмажування у фритюрі пончики «надуваються» і всередині залишається містечко, щоб наповнити їх кремом, Нутеллою або збитими вершками. Спробуйте, вам сподобається!
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Дріжджі сухі - 10 грам
- Вода тепла - 400 мілілітрів
- Цукор - 4 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Олія соняшникова - За смаком (для обжарки)
- Цукор - За смаком (невеликий, для обсипання)
1. Просійте в миску борошно, додайте сухі дріжджі, 2 чайні ложки цукру, сіль і перемішайте.
2. Влийте теплу воду і добре перемішайте.
3. Має вийти м'яке і тягуче тісто.
4. Залиште тісто на 1 годину в теплому місці, поки його об'єм не збільшиться вдвічі.
5. Відриваючи невеликі шматочки тіста, опустіть їх в глибоку сковороду з гарячим маслом.
6. Обсмажуйте пончики у фритюрі до золотавої скоринки. Готові пончики викладайте в друшляк, щоб позбутися зайвої олії.
7. Гарячі пончики обсипте дрібним цукром і подавайте на стіл.