Помадка на паску
(покроковий рецепт з фото)
Прикрашений помадкою паску виглядає набагато нарядно і буде смачніше. Помадка для того, щоб прикрасити святковий паску, готується просто і швидко. Вона підходить також для булочок, кексів і пряників.
Кожна господиня намагається красиво прикрасити домашню випічку, а особливо ошатно повинні виглядати паски. Як не можна краще для цього підходить біла цукрова помадка. До її складу входять вода і цукрова пудра, можна додати лимонний або апельсиновий сік. Така помадка довго не псується. Якщо зробити помадку густий, нею дуже зручно розписувати пряники, а рідкої, крім пасок, я поливаю кекси, булочки. Тепер ви знаєте, як приготувати помадку на паску, сподіваюся, ваші паски будуть смачними і красивими.
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Холодна кип'ячена вода - 1-2 Ст. Ложок
Це все, що знадобиться нам для приготування помадки. Пудра повинна бути дуже дрібною і просійте її, щоб не було грудочок.
Видавлюємо сік з лимона і додаємо в пудру, туди ж додамо столову ложку води.
І починаємо розмішувати-розтирати. Консистенцію помадки можна змінювати, додаючи по трохи воду. Адже для розпису пряників вона потрібна густа, а щоб покрити кекс або паску - більш рідка.
Поливати помадкою паски потрібно тільки тоді, коли паски охололи. Мені подобається, коли помадка стікає з паски, тому паску ставлю на решітку.