Помадка для паску
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зробити свої паски несхожими на інші і тим самим здивувати гостей? Пропоную приготувати оригінальну рожеву помадку для паски, використовуючи натуральний барвник - буряк.
Звичайно, в помадку для паски можна додати і штучний барвник, але якщо ви, як і я, прихильник правильного і натурального харчування, то обов'язково скористаєтеся моїм рецептом, як приготувати помадку для паски з натуральним барвником з буряка. Робиться все дуже просто, а паски виходять дуже яскравими і нарядними. Усе, що вам знадобиться, це яєчний білок, трохи цукру і сік буряка. Кількість соку вибирайте на свій розсуд, чим більше - тим яскравіше вийде помадка.
- Білок - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка (або цукрова пудра)
- Сік буряка - 1 Чайна ложка
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйце обов'язково повинне бути холодним.
2. Відокремте білок від жовтка, білок помістіть в чашу для збивання. Починайте збивати міксером на невеликих оборотах.
3. Як тільки маса набуде білий колір, але ще буде рідкої, додайте цукор і лимонний сік. Збільште швидкість міксера, збивайте до загустіння.
4. Додайте буряковий сік і ще трохи збийте, щоб колір став однорідним.
5. Помадка для паска готова!