Полуниця на зиму без цукру
(покроковий рецепт з фото)
Щоб зберегти всі корисні властивості полуниці і її неповторний смак, не варто додавати до полуниці цукор. В даному рецепті полуниця готується у власному соку, зберігаючи все найкраще. Пробуємо!
Заготовимо полуницю на зиму без цукру в домашніх умовах. Полуницю перебираємо і ретельно миємо. Засипаємо полуницю в стерилізовані банки і встановлюємо її на водяну баню. У міру нагрівання ягоди будуть осідати, підсипає свіжі ягоди, поки полуниця остаточно не осяде. Тоді закриваємо банки кришками і перевертаємо для охолодження. Зберігається полуниця в коморі, де завжди темно і трохи прохолодно. Хай щастить!
- Полуниця - 1 кілограм
Ретельно перебираємо і промиваємо полуницю.
До верху наповнюємо стерилізовані банки полуницею. Встановлюємо банку на водяну баню. Банку буде нагріватися, а ягоди осідати вниз. У міру осідання підсипає свіжі ягоди, поки ягоди", не сядуть" .
Через 10-15 хвилин закриваємо банки кришками і перевертаємо до повного охолодження. Зберігаємо полуницю в темному, прохолодному приміщенні. Смачного!