Полуничний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Бісквіт називається полуничним тому, що в складі присутній полуничне пюре, приготоване зі свіжих ягід полуниці.
Опис приготування:
Зверху я покрила бісквіт глазур'ю, але це не обов'язково. Можна порізати бісквіт на частини і переслоіть кремом. Прикрасити на свій смак. А випікати такий бісквіт можете як в мультиварці, так і в духовці. У духовку відправляємо на хвилин 40-45 (до сухої сірники) при температурі 180 градусів.
- Полуничне пюре - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Оцет столовий - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 1/2 склянки (півтора)
- Цукор - 1/2 склянки
- Ванілін - 1 щіпка
1. Приготуємо продукти для бісквіта.
2. Відокремлюємо білок від жовтка. Білок збиваємо міксером до стійких піків.
3. З'єднуємо збитий білок з цукром і жовтком.
4. Полуницю моєму, відриваємо хвостики і пюріруем.
5. Яєчну масу з'єднуємо з полуничною.
6. Вводимо борошно, ванілін, соду, оцет.
7. Тісто для бісквіта готове.
8. Змащуємо форму. Розподіляємо тісто. Відправляємо в мультиварку в режимі"випічка" з 50 хвилин.
9. Готовий бісквіт вибрати з форми. Остудити.
10. Прикрасити бісквіт на розсуд.