Рецепт Полуничний бісквіт фото

Полуничний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто , Ягоди , Полуниця
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бісквіт називається полуничним тому, що в складі присутній полуничне пюре, приготоване зі свіжих ягід полуниці.

Опис приготування:

Зверху я покрила бісквіт глазур'ю, але це не обов'язково. Можна порізати бісквіт на частини і переслоіть кремом. Прикрасити на свій смак. А випікати такий бісквіт можете як в мультиварці, так і в духовці. У духовку відправляємо на хвилин 40-45 (до сухої сірники) при температурі 180 градусів.

  • Полуничне пюре - 1/2 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Оцет столовий - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 1/2 склянки (півтора)
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Ванілін - 1 щіпка
полуничний бісквіт - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для бісквіта.
полуничний бісквіт - фото крок 2
2. Відокремлюємо білок від жовтка. Білок збиваємо міксером до стійких піків.
полуничний бісквіт - фото крок 3
3. З'єднуємо збитий білок з цукром і жовтком.
полуничний бісквіт - фото крок 4
4. Полуницю моєму, відриваємо хвостики і пюріруем.
полуничний бісквіт - фото крок 5
5. Яєчну масу з'єднуємо з полуничною.
полуничний бісквіт - фото крок 6
6. Вводимо борошно, ванілін, соду, оцет.
полуничний бісквіт - фото крок 7
7. Тісто для бісквіта готове.
полуничний бісквіт - фото крок 8
8. Змащуємо форму. Розподіляємо тісто. Відправляємо в мультиварку в режимі"випічка" з 50 хвилин.
полуничний бісквіт - фото крок 9
9. Готовий бісквіт вибрати з форми. Остудити.
полуничний бісквіт - фото крок 10
10. Прикрасити бісквіт на розсуд.

Схожі рецепти