Рецепт Подкогильо фото

Подкогильо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Подкогильо - марійське національне блюдо з пшеничного тіста. За своєю суттю подкогильо - це щось на зразок вареників з начинкою з сиру. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування подкогильо. Ці чудові вареники з сирно-цибулевий начинкою не залишать нікого байдужим. Нижче наведено докладний покроковий рецепт приготування подкогильо. Всього доброго!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сир - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 5 штук
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - За смаком
подкогильо - фото крок 1
Обсмажте цибулю на вершковому маслі (до золотистої скоринки).
подкогильо - фото крок 2
Потім змішайте з сиром і яйцями, до однорідної маси.
подкогильо - фото крок 3
Замішайте однорідне тісто: в теплій воді змішайте яйця, сіль і просіяне борошно.
подкогильо - фото крок 4
Розкачайте тісто в кілька шарів. Склянкою вирізаємо кружечки.
подкогильо - фото крок 5
У центр кожного кружечка викладіть начинку, кінець кліпу. Готові подкогильо - варити в підсоленій воді до готовності. Здебільшого 5-7 хвилин, після закипання води.
подкогильо - фото крок 6
Готово! Подавати до столу з вершковим маслом або сметаною. Смачного!

Схожі рецепти