Подкогильо
(покроковий рецепт з фото)
Подкогильо - марійське національне блюдо з пшеничного тіста. За своєю суттю подкогильо - це щось на зразок вареників з начинкою з сиру. Ділюся рецептом.
Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування подкогильо. Ці чудові вареники з сирно-цибулевий начинкою не залишать нікого байдужим. Нижче наведено докладний покроковий рецепт приготування подкогильо. Всього доброго!
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Сир - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 5 штук
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
Обсмажте цибулю на вершковому маслі (до золотистої скоринки).
Потім змішайте з сиром і яйцями, до однорідної маси.
Замішайте однорідне тісто: в теплій воді змішайте яйця, сіль і просіяне борошно.
Розкачайте тісто в кілька шарів. Склянкою вирізаємо кружечки.
У центр кожного кружечка викладіть начинку, кінець кліпу. Готові подкогильо - варити в підсоленій воді до готовності. Здебільшого 5-7 хвилин, після закипання води.
Готово! Подавати до столу з вершковим маслом або сметаною. Смачного!