Плов зі свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Плов - це завжди смачно! А застосування мультиварки дозволить зберегти і всі корисні речовини. Розповідаю, як приготувати плов зі свинини в мультиварці!
На смак плов в мультиварці лише небагато чим відрізняється від смаку класичного плову. Зате в ньому менше масла і зберігається більше корисних речовин. Цей досить простий рецепт плову зі свинини в мультиварці допоможе вам смачно нагодувати сім'ю, і на такий плов не соромно запросити друзів
- Свинина - 500 грам
- Морква - 300 грам
- Цибуля - 300 грам
- Мал - 2, 5 склянки (мультистакана)
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Спеції для плову - 1 Чайна ложка (куркума, паприка, зіра, чорний перець)
- Часник головка - 1 штука
- Вода - 5 склянок (мультистаканов)
Чистимо цибулю та нарізаємо. Якщо цибулини невеликі - то півкільцями.
Моркву чистимо і, як годиться для справжнього плову, нарізаємо соломкою.
М'ясо нарізаємо невеликими кубиками. Приблизно 1.5-2 см завтовшки.
Включаємо мультиварку на режим "жарка", наливаємо рослинне масло і обсмажуємо цибулю з морквою до м'якості.
Додаємо м'ясо і, постійно помішуючи, смажимо при відкритій кришці до тих пір, поки м'ясо не почне зарумяніваться.
Мал ретельно промиваємо і висипаємо на м'ясо з овочами. Розміщуємо в центр головку часнику, очищену від верхньої лушпиння, додаємо спеції і сіль.
Наливаємо гарячу воду і включаємо режим "плов" . Це процес триватиме приблизно 1 час.