Рецепт Плов зі свинини в утятніце фото

Плов зі свинини в утятніце
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ця страва відмінно підійде для святкового столу. Я готувала його на день народження для великої компанії. І всім шалено сподобалося.

Опис приготування:

Ця страва узбецької кухні при правильному приготуванні виходить дуже запашним. Переконайтеся, що ви додали досить спецій і не переборщіть з морквою.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Мал - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Морква - 500 грам
  • Жир свинячий - 100 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Спеції для плову - За смаком
  • Часник - 2 скибочки
плов зі свинини в утятніце - фото крок 1
1. Спочатку я розтопила жир в утятніце.
плов зі свинини в утятніце - фото крок 2
2. Коли жир розтопився, я витягла шматочки сала і обсмажити цибулину, яблуко і шматочок чорного хліба.
плов зі свинини в утятніце - фото крок 3
4. Коли масло розігрілося, прийшов час викладати м'ясо, краще шарами, щоб кожен шматочок присмажився.
плов зі свинини в утятніце - фото крок 4
3. Після з качатниці витягуємо цибулину, яблуко і хліб, додаємо півсклянки олії.
плов зі свинини в утятніце - фото крок 5
4. Коли масло розігрілося, прийшов час викладати м'ясо, краще шарами, щоб кожен шматочок ретельно присмажився.
плов зі свинини в утятніце - фото крок 6
5. Цибуля, нарізаний півкільцями викладіть в гусятницю.
плов зі свинини в утятніце - фото крок 7
6. Через десять хвилин, цибуля набуде золотий колір. Протягом цього часу наріжте моркву соломкою.
плов зі свинини в утятніце - фото крок 8
7. Нарізану моркву кладемо в качатницю і заливаємо кип'яченою водою. Додаємо 2 головки часнику, очищені від верхніх шкурок. Тушкуємо хвилин 5.
плов зі свинини в утятніце - фото крок 9
8. Мал промиваємо в проточній воді. Я промивала раз 7, поки вода не стала прозорою.
плов зі свинини в утятніце - фото крок 10
9. Викладаємо рис в утятницу, додаємо спеції для плову і кмин. Тушкуємо протягом 30-40 хвилин.
плов зі свинини в утятніце - фото крок 11
10. Коли рис розвариться додайте головки часнику ще на пару хвилин.
плов зі свинини в утятніце - фото крок 12
11. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти