Плов в утятніце
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже смачне блюдо, яке у багатьох асоціюється з дитинством і домашньою їжею. Сьогодні ми приготуємо чудовий плов в утятніце - всім знайома посуд, в якій ми і звикли готувати плов.
У моїй родині плов завжди готували тільки в утятніце, так робила і моя бабуся, і мама, і ні у кого навіть і не виникало припущень, щоб його можна приготувати його в іншому посуді. Напевно подібна ситуація була у багатьох, адже казан і каструля з товстими стінками були не так поширені. Ось і тепер, коли я вже виросла і сама стала господинею, плов я готую саме в утятніце, а зараз я і з вами поділюся секретом, як приготувати плов в утятніце, неймовірно смачний і ароматний. Головне в цій справі правильно підібрати спеції і дотримуватися нечисленні правила приготування цієї страви, в іншому все простіше простого. Тому давайте приготуємо смачну вечерю на сьогоднішній вечір, а мій простий рецепт плову в утятніце допоможе вам впоратися з цією справою.
- Баранина - 500 грам
- Мал - 350 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції для плову - За смаком (сухий часник, куркума, барбарис, зіра, шафран, перець гострий, паприка, суміш для м'яса )
- Лист лавровий - 3 штуки