Рецепт Плов вегетаріанський фото

Плов вегетаріанський
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Крупи, Морква, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

Ви не вживаєте м'ясо? Пропоную класичний рецепт плову вегетаріанського за традиційним рецептом. Блюдо дуже смачне і ситне.

Вегетаріанський плов готується досить швидко. Багато вже готують його в мультиварці. Я представила класичний рецепт плову вегетаріанського, який готується в казані або звичайній каструлі.

  • Мал - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Приправа для плову - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
плов вегетаріанський - фото крок 1
1. Приготуйте продукти для плову. Сорт рису вибирайте на свій смак, але не кашне, візьміть пропарений, басматі або нешліфований натуральний, щоб плов вийшов розсипчастим.
плов вегетаріанський - фото крок 2
2. Очистіть овочі, поріжте цибулю не великими кубиками або півкільцями, морква поріжте брусочками.
плов вегетаріанський - фото крок 3
3. Надішліть овочі обсмажувати на рослинній олії до напівготовності.
плов вегетаріанський - фото крок 4
4. Рис переберіть, якщо це є необхідність. Промийте і замочіть у воді поки смажаться овочі. Перед закладанням в сковороду злийте добре воду.
плов вегетаріанський - фото крок 5
5. У сковороду кладемо рис і спеції для плову, сіль, обсмажуємо пару хвилин рис в жиру.
плов вегетаріанський - фото крок 6
6. Залийте водою на 2 см більше рівня рису. Накрийте кришкою, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні до повного випаровування рідини. Перемішувати рис не потрібно.
плов вегетаріанський - фото крок 7
7. Вегетаріанський плов готовий! Пригощайтеся!

Схожі рецепти