Рецепт Плов вегетаріанський фото

Плов вегетаріанський
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Крупи , Морква , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ви не вживаєте м'ясо? Пропоную класичний рецепт плову вегетаріанського за традиційним рецептом. Блюдо дуже смачне і ситне.

Опис приготування:

Вегетаріанський плов готується досить швидко. Багато вже готують його в мультиварці. Я представила класичний рецепт плову вегетаріанського, який готується в казані або звичайній каструлі.

  • Мал - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Приправа для плову - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
плов вегетаріанський - фото крок 1
1. Приготуйте продукти для плову. Сорт рису вибирайте на свій смак, але не кашне, візьміть пропарений, басматі або нешліфований натуральний, щоб плов вийшов розсипчастим.
плов вегетаріанський - фото крок 2
2. Очистіть овочі, поріжте цибулю не великими кубиками або півкільцями, морква поріжте брусочками.
плов вегетаріанський - фото крок 3
3. Надішліть овочі обсмажувати на рослинній олії до напівготовності.
плов вегетаріанський - фото крок 4
4. Рис переберіть, якщо це є необхідність. Промийте і замочіть у воді поки смажаться овочі. Перед закладанням в сковороду злийте добре воду.
плов вегетаріанський - фото крок 5
5. У сковороду кладемо рис і спеції для плову, сіль, обсмажуємо пару хвилин рис в жиру.
плов вегетаріанський - фото крок 6
6. Залийте водою на 2 см більше рівня рису. Накрийте кришкою, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні до повного випаровування рідини. Перемішувати рис не потрібно.
плов вегетаріанський - фото крок 7
7. Вегетаріанський плов готовий! Пригощайтеся!

Схожі рецепти