Рецепт Плов в татарському фото

Плов в татарському
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Мал
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

Багато разів я готувала це блюдо. Кожен раз, але безуспішно. Але в якийсь момент я зрозуміла, що всі рецепти, які я використовувала, мають ту ж помилку! Неправильна послідовність компонентів.

Тоді я спробувала приготувати інгредієнти в іншому порядку. І вуаля! У мене вийшло точно таке ж блюдо як я одного разу спробувала. Теоретично, найкраще баранина з гречкою, але я їла там з рисом і куркою. І так пропоную вам рецепт, як приготувати татарський плов.

  • Свинина - 200-300 грам
  • Приправа до м'яса - За смаком
  • Мал - 460 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Петрушка - 1 штука
  • Селера - 1/4 штуки
  • Квасоля - 1/2 штуки (банки)
  • Кукурудза - 1/2 штуки (банки)
1
Засипте промитий рис в каструлю. На рис викладіть крупно натерту моркву, нарізану петрушку і селеру.
2
М'ясо замаринуйте в прянощах, принаймні, з 30 хвилин. Обсмажте м'ясо на сковороді і разом з жиром акуратно викладіть на овочі. До м'яса покладіть квасолю або кукурудзу.
3
Налийте в каструлю з інгредієнтами воду, вдвічі більше ніж ви насипали рису.
4
Поставте плов на вогонь і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть під закритою кришкою 20 хвилин.
5
Коли час вийде, вимкніть вогонь і дайте рису постояти ще 30 хвилин. Все рис готовий, можете подавати!

Схожі рецепти