Плов в татарському
(покроковий рецепт з фото)
Багато разів я готувала це блюдо. Кожен раз, але безуспішно. Але в якийсь момент я зрозуміла, що всі рецепти, які я використовувала, мають ту ж помилку! Неправильна послідовність компонентів.
Тоді я спробувала приготувати інгредієнти в іншому порядку. І вуаля! У мене вийшло точно таке ж блюдо як я одного разу спробувала. Теоретично, найкраще баранина з гречкою, але я їла там з рисом і куркою. І так пропоную вам рецепт, як приготувати татарський плов.
- Свинина - 200-300 грам
- Приправа до м'яса - За смаком
- Мал - 460 грам
- Морква - 2 штуки
- Петрушка - 1 штука
- Селера - 1/4 штуки
- Квасоля - 1/2 штуки (банки)
- Кукурудза - 1/2 штуки (банки)
1
Засипте промитий рис в каструлю. На рис викладіть крупно натерту моркву, нарізану петрушку і селеру.
2
М'ясо замаринуйте в прянощах, принаймні, з 30 хвилин. Обсмажте м'ясо на сковороді і разом з жиром акуратно викладіть на овочі. До м'яса покладіть квасолю або кукурудзу.
3
Налийте в каструлю з інгредієнтами воду, вдвічі більше ніж ви насипали рису.
4
Поставте плов на вогонь і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть під закритою кришкою 20 хвилин.
5
Коли час вийде, вимкніть вогонь і дайте рису постояти ще 30 хвилин. Все рис готовий, можете подавати!