Befstroganov в татарському
(покроковий рецепт з фото)
Практично кожна господиня готувала це блюдо, яке відрізняється неймовірним ароматом. Складові для нього - прості, тому навіть початківцю кулінарові буде під силу цей класичний рецепт.
Спробувавши приготувати бефстроганов по-татарськи в домашніх умовах одного разу, ви не перестанете їм балувати своїх близьких постійно. Готується блюдо швидко і не вимагає особливих кулінарних навичок. Не забувайте про те, що це блюдо татарське, а значить рецепт не може обійтися без гострих приправ і часнику.
- Яловичина - 600 грам
- Томатна паста - 40 грам
- Солоні огірки - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 20 грам
- Сіль і приправи - За смаком
- Зелень - За смаком
- Часник - 2 зубчики
1. Починаємо з самого простого - шинковки лука. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до появи легкого золотистого кольору.
2. Слідом кидаємо моркву і томатну пасту, смажимо до готовності овочів.
3. Тепер приступаємо до м'яса…Окремо обсмажуємо яловичину, нарізану брусочками.
4. Після того, як випарується вся рідина, додаємо до м'яса пасіровку і ретельно все перемішуємо.
5. Заздалегідь нарізані солоні огірки відправляємо до бефстроганов.
6. Точно також чинимо і з картоплею. Потім перекладаємо все в каструлю (бажано з товстим дном), додаємо стакан води і накриваємо кришкою. Тушкуємо м'ясо до готовності близько години.
7. В кінці додаємо часник і зелень, які посилять смак страви.
8. Подавати бефстроганов по-татарськи в домашніх умовах краще відразу. Родзинка страви в тому, що воно готується разом з солоними огірками, часником і томатом, а також з гострими спеціями. Його смак по істині приголомшливий!