Рецепт Befstroganov в татарському фото

Befstroganov в татарському
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Практично кожна господиня готувала це блюдо, яке відрізняється неймовірним ароматом. Складові для нього - прості, тому навіть початківцю кулінарові буде під силу цей класичний рецепт.

Опис приготування:

Спробувавши приготувати бефстроганов по-татарськи в домашніх умовах одного разу, ви не перестанете їм балувати своїх близьких постійно. Готується блюдо швидко і не вимагає особливих кулінарних навичок. Не забувайте про те, що це блюдо татарське, а значить рецепт не може обійтися без гострих приправ і часнику.

  • Яловичина - 600 грам
  • Томатна паста - 40 грам
  • Солоні огірки - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 20 грам
  • Сіль і приправи - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
Befstroganov в татарському - фото крок 1
1. Починаємо з самого простого - шинковки лука. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до появи легкого золотистого кольору.
Befstroganov в татарському - фото крок 2
2. Слідом кидаємо моркву і томатну пасту, смажимо до готовності овочів.
Befstroganov в татарському - фото крок 3
3. Тепер приступаємо до м'яса…Окремо обсмажуємо яловичину, нарізану брусочками.
Befstroganov в татарському - фото крок 4
4. Після того, як випарується вся рідина, додаємо до м'яса пасіровку і ретельно все перемішуємо.
Befstroganov в татарському - фото крок 5
5. Заздалегідь нарізані солоні огірки відправляємо до бефстроганов.
Befstroganov в татарському - фото крок 6
6. Точно також чинимо і з картоплею. Потім перекладаємо все в каструлю (бажано з товстим дном), додаємо стакан води і накриваємо кришкою. Тушкуємо м'ясо до готовності близько години.
Befstroganov в татарському - фото крок 7
7. В кінці додаємо часник і зелень, які посилять смак страви.
Befstroganov в татарському - фото крок 8
8. Подавати бефстроганов по-татарськи в домашніх умовах краще відразу. Родзинка страви в тому, що воно готується разом з солоними огірками, часником і томатом, а також з гострими спеціями. Його смак по істині приголомшливий!

Схожі рецепти