Рецепт Spree в татарському фото

Spree в татарському
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Смачний варіант відомого страви. Додавання солоних огірків дає дивовижний результат.

Смачна страва для ситного обіду. Особливий смак йому надають солоні огірки, які в угорському варіанті не використовуються. Ця страва - щось середнє між азу і гуляшем, тому ми і назвали його - Шпрее в татарському Raznitsa між азулен і gulyashom - ще й в способах нарізки інгредієнтів. Для азу все ріжеться смужками, а в гуляш - побільше і кубиками. Розповідаю, як приготувати гуляш по-татарськи.

  • Яловичина, м'якоть - 500-600 грам
  • Солоні огірки - 3-4 штук (невеликих)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Картопля - 6-8 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
Spree в татарському - фото крок 1
Нарізаємо яловичину невеликими кубиками, попутно видаляючи плівки.
Spree в татарському - фото крок 2
Чистимо і нарізаємо цибулю.
Spree в татарському - фото крок 3
Обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі до легкої скоринки, потім додаємо до нього цибулю і продовжуємо обсмажувати.
Spree в татарському - фото крок 4
Солоні огірки натираємо на крупній тертці.
Spree в татарському - фото крок 5
Коли цибуля злегка почне золотитися, додаємо огірки і томатну пасту. Перемішуємо і обсмажуємо 1-1.5 хвилини.
Spree в татарському - фото крок 6
Наливаємо до м'яса воду. Її повинно бути стільки, щоб повністю покрити м'ясо. Солимо, перчим. Можна додати сухі ароматні трави. Закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо на невеликому вогні до готовності м'яса. Яловичина готується довше свинини, тому нам знадобиться приблизно 1 час.
Spree в татарському - фото крок 7
Картошку чистим, миємо й нарізаємо кубиками або брусочками. Щоб картопля в гуляш не розвариться, можна її обсмажити.
Spree в татарському - фото крок 8
Коли м'ясо стане м'яким, додаємо до нього обсмажену картоплю, дрібно нарізаний часник. Перемішуємо, додаємо лавровий лист і тушкуємо до готовності.

Схожі рецепти