Рецепт Spree в triestinski фото

Spree в triestinski
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Цей гуляш відноситься до австрійської кухні і готується традиційним способом. Його відмінність від класичного гуляшу в тому, що він готується з густим соусом, яким поливають гарнір.

В Австрії гуляш по-тріестінскі - повсякденне блюдо. На кухнях різних країн такий гуляш став традиційним блюдом. Готується м'ясо легко і разом з соусом виходить дуже потрібним. Спеції додадуть йому особливий аромат.

  • Яловичина - 600 грам
  • Томатна паста - 40 грам
  • Масло рослинне - 40 грам
  • Борошно - 2 щіпки
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
Spree в triestinski - фото крок 1
1. Нарізаємо яловичину соломкою і відправляємо на сковороду смажитися на рослинній олії.
Spree в triestinski - фото крок 2
2. Нарізаємо дрібно часник і відправляємо його до м'яса. roza_ker, постійно помішуючи.
Spree в triestinski - фото крок 3
3. В середині смаження додаємо кілька пучок борошна (або одну столову ложку).
Spree в triestinski - фото крок 4
4. І в самому кінці (коли випаруватися вся рідина) додаємо томатну пасту. Обсмажуємо ще близько 5 хвилин.
Spree в triestinski - фото крок 5
5. Заливаємо склянкою води, накриваємо кришкою і тушкуємо близько сорока хвилин на слабкому вогні. При необхідності підливайте воду маленькими порціями.
Spree в triestinski - фото крок 6
6. Поки готувалося м'ясо, можна відварити гарнір. Я вирішила зробити картопляне пюре. З podlivkoy противикидного більш triestinski смакує чудовий!

Схожі рецепти