Spree в triestinski
(покроковий рецепт з фото)
Цей гуляш відноситься до австрійської кухні і готується традиційним способом. Його відмінність від класичного гуляшу в тому, що він готується з густим соусом, яким поливають гарнір.
В Австрії гуляш по-тріестінскі - повсякденне блюдо. На кухнях різних країн такий гуляш став традиційним блюдом. Готується м'ясо легко і разом з соусом виходить дуже потрібним. Спеції додадуть йому особливий аромат.
- Яловичина - 600 грам
- Томатна паста - 40 грам
- Масло рослинне - 40 грам
- Борошно - 2 щіпки
- Спеції - За смаком
- Часник - 2 зубчики
1. Нарізаємо яловичину соломкою і відправляємо на сковороду смажитися на рослинній олії.
2. Нарізаємо дрібно часник і відправляємо його до м'яса. roza_ker, постійно помішуючи.
3. В середині смаження додаємо кілька пучок борошна (або одну столову ложку).
4. І в самому кінці (коли випаруватися вся рідина) додаємо томатну пасту. Обсмажуємо ще близько 5 хвилин.
5. Заливаємо склянкою води, накриваємо кришкою і тушкуємо близько сорока хвилин на слабкому вогні. При необхідності підливайте воду маленькими порціями.
6. Поки готувалося м'ясо, можна відварити гарнір. Я вирішила зробити картопляне пюре. З podlivkoy противикидного більш triestinski смакує чудовий!