Рецепт Еchpochmak в татарському фото

Еchpochmak в татарському
(покроковий рецепт з фото)

Тісто , М'ясо , Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 15
Час приготування: 3 г. 0 хв.

У кожній кухні світу є своя родзинка, коронна страва, яке готується практично в кожному будинку. Пропоную поглянути на одне з таких страв і зробити вдома ечпочмак по-татарськи.

Опис приготування:

Якщо у вас є знайомі татари, то напевно вас пригощали дивно смачними трикутничками. Тепер ви можете самі приготувати ечпочмак по-татарськи в домашніх умовах, порадувавши себе і близьких неймовірно смачними пирогами.

  • М'ясо - 1 кілограм
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибулина - 500 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Борошно - 1 кілограм
  • Цукор - 50 грам
  • Дріжджі - 11 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Бульйон - 100 мілілітрів
еchpochmak в татарському - фото крок 1
1. Ви ще не знаєте, як приготувати ечпочмак по-татарськи? Тоді ось вам докладна інструкція. У глибокій мисці з'єднати яйце, щіпку солі, цукор і сухі дріжджі. Ретельно перемішати.
еchpochmak в татарському - фото крок 2
2. Влити молоко і рослинне масло, акуратно розмішати.
еchpochmak в татарському - фото крок 3
3. Потроху вводити борошно і замішувати тісто. З борошном потрібно бути досить обережними, щоб не зробити тісто занадто крутим. Коли тісто вже не липне до рук, але залишається все ще м'яким, накрити його рушником і відправити підходити.
еchpochmak в татарському - фото крок 4
4. Це час можна провести за підготовкою начинки. М'ясо (в даному випадку яловичина) вимити, просушити і нарізати невеликими кубиками.
еchpochmak в татарському - фото крок 5
5. Картопля вимити, очистити і також нарізати невеликими кубиками.
еchpochmak в татарському - фото крок 6
6. Цибулини очистити і подрібнити. З'єднати все, ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком.
еchpochmak в татарському - фото крок 7
7. Приблизно через 2 години тісто добре підійде - збільшиться в обсязі мінімум в два рази.
еchpochmak в татарському - фото крок 8
8. Готове тісто розділити на невеликі порції. Кожен шматочок розкачати на присипаної борошном поверхні.
еchpochmak в татарському - фото крок 9
9. В середину розкачане тісто викласти начинку.
еchpochmak в татарському - фото крок 10
10. Ечпочмак по-татарськи в домашніх умовах - це правильно зліплений трикутник. Акуратно з'єднати і защипи краю.
еchpochmak в татарському - фото крок 11
11. Деко застелити пергаментом для випічки або змастити маслом. Викласти ечпочмак і відправити в духовку хвилин на 20-25.
еchpochmak в татарському - фото крок 12
12. Дірочки залишилися не випадково. Коли почне з'являтися легка скоринка, в серединку потрібно влити буквально ложку бульйону. Якщо бульйону не виявилося, можна додати вершкове масло в окріп, добре перемішати і додати в ечпочмак. Відправити в духовку, поки не підрум'яняться.

Схожі рецепти