Рецепт Gubadyya в татарському фото

Gubadyya в татарському
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Майже в кожній країні, у кожного народу є свій національний пиріг. Деякі види випічки стали популярні по всьому світу. Яскравим тому прикладом стануть французький киш або італійська піца.

Опис приготування:

Інші рецепти поки виступають в нашому меню новинками. Якраз поділюся одним з таких. Нижче описала, як приготувати Губад по-татарськи. Це закритий пиріг з декількома шарами начинки. Тісто для нього замішується густе, на кефірі. Традиційною начинкою виступають рис, родзинки і яйця. У складі є корот (це такий червоний сир).

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Ізюм - 250 грам
  • Траур - 300 грам
  • Маргарин - 180 грам
  • Кефір - 200 мілілітрів
  • Яйце - 5 штук
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Мал - 1 Склянка
  • Борошно - 3 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
Gubadyya в татарському - фото крок 1
Спочатку зробіть тісто. Маргарин натрію на tёrke. З'єднайте його з борошном, кефіром і розпушувачем. Замішайте тісто. Розділіть його на 2 нерівні частини. Приберіть їх в холодильник на 30 хвилин.
Gubadyya в татарському - фото крок 2
Яйця відварити круто для начинки. Дрібно наріжте їх.
Gubadyya в татарському - фото крок 3
Залийте родзинки на 10-15 хвилин окропом. Потім добре промийте його.
Gubadyya в татарському - фото крок 4
Мал відварити до готовності і остудіть.
Gubadyya в татарському - фото крок 5
Більшу частину тіста розкачати в"млинець" . Покладіть її в глибоку форму для випічки так, щоб звисали кінці. Саму форму трохи змастіть маслом.
Gubadyya в татарському - фото крок 6
Першим шаром викладіть половину рису.
Gubadyya в татарському - фото крок 7
Потім вставте Короткова, а за ним - яйця.
Gubadyya в татарському - фото крок 8
Потім викладіть залишився рис і родзинки.
Gubadyya в татарському - фото крок 9
Вершкове масло наріжте шматочками, які укладете поверх родзинок.
Gubadyya в татарському - фото крок 10
Розкачайте другу частину тесту. Закрийте нею пиріг. Кінці нижнього тесту покладіть наверх.
Gubadyya в татарському - фото крок 11
Кінець палиці Красиво. Видаліть надлишки тесту. Із залишків я зробила напис. Збийте жовток з молоком. Промажьте цією сумішшю пиріг.
Gubadyya в татарському - фото крок 12
Випікайте Губад при 180 градусах 1 час. Приємного чаювання!

Схожі рецепти