Рецепт Kabachki в татарському фото

Kabachki в татарському
(покроковий рецепт з фото)

Овочі , Кабачок
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це татарське блюдо, традиційно готується з баклажанів, але я вирішив провести експеримент і приготувати його з кабачків. Вийшли дуже смачні кабачки в апетитною підливі!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування кабачків по-татарськи. Блюдо має дуже пікантний і особливий смак, часто подається на святковий стіл. До речі, цим же способом можна готувати не тільки кабачки і баклажани, але і перець або огірочки. Однозначно рекомендую спробувати, хай щастить!

  • Кабачки - 2 кілограма (можна цукіні або інші сорти)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Томатна паста - 70 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Сіль - 50 грам
  • Оцет - 100 грам
Kabachki в татарському - фото крок 1
Кабачки або цукіні подрібнюємо в довільному порядку.
Kabachki в татарському - фото крок 2
Решта овочі промийте і подрібніть за допомогою блендера або м'ясорубки.
Kabachki в татарському - фото крок 3
Викладаємо все оброблені овочі в одну ємність, додаємо сіль, оцет, цукор, рослинне масло і томатну пасту. Доводимо все до кипіння.
Kabachki в татарському - фото крок 4
Кладемо зверху кабачки, перемішуємо і варимо півтори години на повільному вогні. У процесі варіння овочева підлива повністю покриє кабачки, крім того вони і самі виділять достатньо багато соку.
Kabachki в татарському - фото крок 5
Блюдо готово!
Kabachki в татарському - фото крок 6
Якщо є бажання, можна розкласти кабачки по банкам і закатати. Потім зберігати в холодильнику.
Kabachki в татарському - фото крок 7
А всім іншим, смачного!

Схожі рецепти