Рецепт Пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької фото

Пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Фрукти , Пісочне тісто , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу запропонувати вам дуже смачний яблучний пиріг. Запозичений він був у Юлії Висоцької з програми"Їмо Будинку" .

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької знадобиться мінімальний набір продуктів, але незважаючи на це випічка виходить шикарна! пиріг ніжний, соковитий, ароматний і надзвичайно смачний! Всім любителям яблучних пирогів неодмінно рекомендую. Яблука для начинки краще брати тверді і соковиті, щоб в процесі вони у вас не розвалилися і не перетворилися в пюре. Після приготування пиріг бажано остудити і прибрати в холодильник на пару годин. Можна звичайно і просто остудити, а потім відразу подати до столу, але коли пиріг постоїть в холодильнику він стає просто чарівним на смак! пробуйте!

  • Борошно - 180 грам
  • Вершкове масло - 90 грам (тісто)
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (тісто)
  • Вода холодна - 1-2 Ст. Ложок (тісто)
  • Яблука - 2-3 штук (великі)
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Лимонний сік - 2-3 Ст. Ложок
пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької - фото крок 2
Насипте в глибоку миску борошно.
пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької - фото крок 3
Додайте нарізане шматочками масло і цукор.
пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької - фото крок 4
Перетріть все руками до стану крихти.
пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької - фото крок 5
Замісити м'яке тісто, за потребою в процесі додаючи крижану воду.
пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької - фото крок 6
Яблука помийте, видаліть серцевину і наріжте часточками. Збризніть соком лимона, щоб вони не потемніли.
пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької - фото крок 7
У сковороду додайте 60 грам вершкового масла і 3-4 ст.Л. Цукру. Прогрійте пару хвилин і додайте нарізані яблука. Гасіть яблука до напівготовності, акуратно перемішуючи близько 5-7 хвилин.
пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької - фото крок 8
Форму для тесту змастіть маслом і розподіліть тісто, формуючи бортики з боків висотою 1-1, 5 см.
пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької - фото крок 9
Зверху на тісто викладіть яблука (без соку! ). Що залишився від яблук сік знадобиться трохи пізніше. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької - фото крок 10
Потім дістаньте пиріг і полийте його соком. Покладіть зверху за смаком шматочки вершкового масла і посипте верх цукром. Надішліть форму в духовку ще на 5 хвилин.
пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької - фото крок 11
Пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької готовий. Дайте йому охолонути, потім акуратно вийміть з форми і посипте за бажанням цукровою пудрою. Можна подавати до столу.
пісочний пиріг з яблуками від Юлії Висоцької - фото крок 12
Смачного!

Схожі рецепти