Рецепт Цибулевий пиріг від Юлії Висоцької фото

Цибулевий пиріг від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги

Чим хороші пироги - так це тим, що можна пробувати різні начинки і види тесту. Кожен кулінар напевно має на увазі парочку улюблених і його фірязиках рецептів подібної випічки.

Ось і я недавно познайомилася з таким авторським рецептом. Розповім і вам, як приготувати цибульний пиріг від Юлії Висоцької. Він досить простий, але начинка буде не зовсім звичайною, схожою на суфле. Виходить тонке тісто з м'яким цибулею і сиром всередині. Відмінний варіант мучного вироби на всю сім'ю!

  • Слоёное тесто бездрожжевое - 500 грам
  • Зелена цибуля - 150 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
цибулевий пиріг від Юлії Висоцької - фото крок 1
Лук помийте, обсушити і дрібно нарубати.
цибулевий пиріг від Юлії Висоцької - фото крок 2
Сир натріть на дрібній тертці до цибулі. Також додайте сіль, 4 яйця і перець. Добре перемішайте.
цибулевий пиріг від Юлії Висоцької - фото крок 3
Один пласт розмороженого тесту розкачайте і покладіть на деко. На нього розкладіть цибульну начинку.
цибулевий пиріг від Юлії Висоцької - фото крок 4
Другу частину тіста також розкачайте, укрийте нею зверху начинку, скріпивши по краях з основою. Молоко збийте з яйцем, промажьте цією сумішшю верх і боки пирога.
цибулевий пиріг від Юлії Висоцької - фото крок 5
Випікайте пиріг при 200 градусах протягом 40 хвилин до золотистої скоринки. Смачного!

Схожі рецепти