Пісний суп за 30 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас немає часу і потрібно приготувати швидке перша страва, раджу звернути увагу на цей рецепт. Пісний суп за 30 хвилин - відмінний варіант. Такий суп можна готувати навіть з будь-якою крупою.
Якщо ви не постите, то піджарку можна приготувати на вершковому маслі, а в суп додати, наприклад, сосиски. Готується такий суп всього півгодини, виходить дуже легким і смачним. За смаком додайте спеції, щоб зробити його ароматні і ще смачніше.
- Картопля - 2-4 штуки
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штука
- Макаронні іздлія - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Помідори - 1-2 штуки
- Зелень - За смаком
1. Оскільки суп не готується на м'ясному бульйоні, кидаємо в холодну воду нарізану картоплю і доводимо до кипіння. Знімаємо піну, після чого солимо і приправляємо за смаком. Варимо на слабкому вогні, а самі тим часом приступаємо до приготування піджарки.
2. Обсмажуємо на рослинному маслі нарізані цибулю і моркву до золотистого кольору.
3. Відправляємо піджарку в киплячий бульйон. Я додала нарізані свіжі помідори. Щоб зробити суп смачніше і ароматні. Ви можете додати за смаком будь-які овочі (кабачок, кольорову капусту і т.Д).
4. Коли картопля буде майже готовий, додайте макаронні вироби. Якщо хочете крупу - будь ласка, тоді вводите її відразу після закипання картоплі.
5. В самому кінці додайте зелень. Чи не переварюйте макаронні вироби, а знімайте суп з вогню, коли вони будуть зовсім небагато жестковатимі. Поки суп настоїться і трохи охолоне, макаронні вироби "дійдуть" .
6. Подавайте в гарячому вигляді. Такий супчик хороший для розвантажувальних днів, в пост або на швидку руку.