Пісний суп з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Пісний суп з капусти готується дуже просто і швидко. На його приготування піде хвилин 40-45, основний час піде на те, щоб зварилася капуста. Крім білокачанної капусти, знадобляться спеції.
Пісний суп з капустою готується наступним чином. Капусту треба нашаткувати, згасити з борошном і невеликою кількістю води. Потім додати спеції і воду, що залишилася і прогріти. Прикрасити пісний суп з капустою можна зеленню.
- Капуста - 1/2 штуки
- Томатна паста - 180 грам
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно - 2/3 склянки
- Вода - 10 склянок

1. Приготуйте все інгредієнти. З капусти обірвемо верхні листки.

2. Нашинкуйтекапусту.

3. У каструлю влийте рослинне масло, прогрійте на середньому вогні, потім протягом 5 хвилин, помішуючи, обсмажуйте капусту. Додайте тертий кмин і імбир, перемішайте. Всипте борошно і влийте стакан води.

4. Перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте протягом півгодини на середньо-слабкому вогні, періодично помішуйте.

5. Через півгодини додайте томатну пасту або терті томати, воду, що залишилася, сіль, цукор і оцет. Перемішайте. Підвищіть температуру до середньо-високої.

6. Прогрійте до кипіння. Потім вимкніть вогонь.

7. Пісний суп з капусти готовий! Подавайте з улюбленим хлібом на обід. Смачного!