Пісний крамбл
(покроковий рецепт з фото)
В черговий раз мене дивує пісний десерт, який виявляється навіть краще звичного варіанту. Зараз я розповім вам, як приготувати пісний крамбл. Це англійське блюдо в новому баченні.
Мій рецепт присвячується всім вегетаріанцям, постить і людям і всім, хто хоче харчуватися тільки здоровою їжею. Дуже несподівана випічка, яка припала мені до душі. На сніданок замість вівсяної каші можна запросто зробити цей десерт. Він вгамує голод, зарядить енергією і наповнить організм вітамінами.
- Лохина - 200 грам
- Ожина - 200 грам
- Вівсяні пластівці - 300 грам
- Мигдалеве борошно - 150 грам
- Вапно - 1 штука
- Мед - 7 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- М'ята - За смаком
У жароміцний посуд покладіть ожину і лохину. Нарвіть зверху кілька листочків м'яти і полийте соком лайма.
Далі додайте 3-4 столових ложок меду. Акуратно перемішайте.
У мисці з'єднайте пластівці з борошном. Додайте в суміш оливкову олію і мед, що залишився. Все добре перемішайте.
Розподіліть вівсяний шар поверх ягід і розрівняйте. Розігрійте духовку до 175 градусів.
Запікайте десерт всього 10 хвилин, після чого відразу подавайте його до столу. Пиріг відмінно поєднується з морозивом. Смачного!