Чорничний крамбл
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую приготувати чорничний крамбл в домашніх умовах. Це корисне і дуже смачне початок дня - заряджає енергією, покращує як травлення, так і настрій. Спробуйте!
Хочу вам розповісти, як зробити чорничний крамбл. Виходить блюдо і ніжне, і "завзяте" одночасно - адже крамбл так апетитно хрумтить, що настрій піднімається на цілий день! Саме тому я і вважаю, що це ідеальне блюдо на сніданок (тим більше, що ви можете зробити суху заготовку ще з вечора). Приємного сніданку!
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Пластівці мультизлаковий - 2 Ст. Ложки
- Горіхи волоські - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Кленовий сироп - 1 Ст. Ложка (можна замінити медом)
1. Горіхи подрібнити в блендері. Якщо пластівці великі - їх теж можна подрібнити.
2. Далі, пластівці змішаємо з горіхами і кленовим сиропом. Масло розм'якшує і руками перетираємо в крихту з борошном. Теж домішали до суміші.
3. Ягоди складаємо в форму для запікання і посипаємо крамбль. У розігрітій до 180 градусів духовці тримаємо блюдо 5-7 хвилин.
4. Готово! Трохи охолоджуємо і подаємо!