Крамбл з нектаринами
(покроковий рецепт з фото)
Крамбл з нектаринами - дуже смачна традиційна англійська випічка. Саме слово крамбл перекладається як крихта - звідси і назва страви.
Крамбл з нектаринами в Англії зазвичай їдять на сніданок, разом з чаєм або кавою. Втім, наведений рецепт не є канонічним - я приготувала крамбл з нектаринами через брак інших фруктів, а взагалі його можна готувати з будь-яким улюбленим фруктом або ягодою. Або з суміші різних фруктів і ягід - виходить не менш смачно. Вдалих вам експериментів
- Вершкове масло - 80 грам
- Борошно - 100 грам
- Мигдальний крихта - 60 грам
- Цукор - 100 грам
- Нектарини - 3 штуки
- Обкладинка - 2 чайних ложки
Нектарини очищаємо від шкірки і кісточки.
Нарізаємо нектарини на невеликі шматочки.
Гарненько перемішуємо нектарини, половину борошна, чайну ложку цукру і трохи кориці.
Все решту складових (половина борошна, вершкове масло, що залишилася кориця, мигдальна крихта і цукор, що залишився) перемішуємо і рівномірно розподіляємо поверх фруктової начинки.
Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо близько 30-35 хвилин.
Крамбл з нектаринами готовий. Подавати краще теплим. Смачного!