Кабачковий крамбл
(покроковий рецепт з фото)
Зараз, коли сезон овочів в самому розпалі, обов'язково спробуйте приготувати кабачковий Крамб, це легке і смачне блюдо урізноманітнює ваш раціон. Дивимося!
Кабачковий Крамб можна подавати в будь-якому вигляді, і в холодному, і в гарячому він хороший, як гарнір або самостійне блюдо. Процес приготування дуже простий, не займе багато часу, а виходить ситно і оригінально. Читайте рецепт, готуйте і пробуйте! хай щастить!
- Кабачок - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Зелень - 1 пучок
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно пшеничне - 50 грам
- Сир твердий - 50 грам
1. Підготуйте продукти, можна додати в блюдо шматочок часнику, якщо хочете. Приступимо!
2. Поріжте дрібно цибулю, обсмажте пару хвилин на рослинній олії. Молоденькі кабачки поріжте кубиками, якщо шкірка жорстка, то очистіть її. Додайте до цибулі, смажте 10 хвилин, приправити сіллю.
3. Приготуйте штрейзель: з'єднайте борошно, тертий сир, холодне вершкове масло. Добре перетріть все в дрібну крихту і приберіть на 5-7 хвилин в морозилку.
4. Перекладіть овочі в вогнетривку тару для запікання, додайте улюблених спецій, якщо хочете. Полийте сметаною, посипте рубаною зеленню.
5. Зверху посипте штрейлезем і відправте в гарячу духовку на 20-25 хвилин. Температура запікання 180 градусів.
6. Кабачковий крамбл готовий.
7. Смачного!