Рецепт Кабачковий крамбл фото

Кабачковий крамбл
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Зараз, коли сезон овочів в самому розпалі, обов'язково спробуйте приготувати кабачковий Крамб, це легке і смачне блюдо урізноманітнює ваш раціон. Дивимося!

Опис приготування:

Кабачковий Крамб можна подавати в будь-якому вигляді, і в холодному, і в гарячому він хороший, як гарнір або самостійне блюдо. Процес приготування дуже простий, не займе багато часу, а виходить ситно і оригінально. Читайте рецепт, готуйте і пробуйте! хай щастить!

  • Кабачок - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 3-4 Ст. Ложок
  • Зелень - 1 пучок
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 50 грам
  • Сир твердий - 50 грам
кабачковий крамбл - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, можна додати в блюдо шматочок часнику, якщо хочете. Приступимо!
кабачковий крамбл - фото крок 2
2. Поріжте дрібно цибулю, обсмажте пару хвилин на рослинній олії. Молоденькі кабачки поріжте кубиками, якщо шкірка жорстка, то очистіть її. Додайте до цибулі, смажте 10 хвилин, приправити сіллю.
кабачковий крамбл - фото крок 3
3. Приготуйте штрейзель: з'єднайте борошно, тертий сир, холодне вершкове масло. Добре перетріть все в дрібну крихту і приберіть на 5-7 хвилин в морозилку.
кабачковий крамбл - фото крок 4
4. Перекладіть овочі в вогнетривку тару для запікання, додайте улюблених спецій, якщо хочете. Полийте сметаною, посипте рубаною зеленню.
кабачковий крамбл - фото крок 5
5. Зверху посипте штрейлезем і відправте в гарячу духовку на 20-25 хвилин. Температура запікання 180 градусів.
кабачковий крамбл - фото крок 6
6. Кабачковий крамбл готовий.
кабачковий крамбл - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти