Кабачковий суп
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, річний овочевий суп-пюре з вершками - це чудовий варіант для різноманітності щоденного обіднього меню для всієї родини. Процес простий, а результат дійсно приголомшливий. Рекомендую!
Поспішаю поділитися з вами простим способом, як приготувати кабачковий суп. Щоб колір його був більш насиченим, рекомендую додати пучок шпинату. Поєднання кабачків, зелені і вершків дає приголомшливий смак! Крім того, ви завжди можете додати в рецепт картопля, наприклад, або інші овочі за смаком. Для дітей і дорослих такий супчик - відмінна ідея.
- Кабачки і цукіні - 3-4 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Вершки - 1 літр (або молоко)
- Оливкова олія - 1-2 чайних ложок
- Сіль і перець - За смаком
- Шпинат - 1 пучок (по бажанню)
1. У каструлі розігрійте трохи рослинного масла. Очистіть часник, подрібніть і обсмажте його на середньому вогні пару хвилин.
2. Вимийте, обсушити і наріжте кабачки. Можна використовувати і кабачки, і цукіні, наприклад. Надішліть в каструлю. Обсмажте на середньому вогні, помішуючи.
3. Вимийте, обсушити і викладіть в каструлю шпинат.
4. Гасіть на середньому вогні 7-10 хвилин.
5. Влийте в каструлю вершки.
6. Посоліть і поперчіть за смаком. Залиште нудитися до готовності.
7. За допомогою погружного блендера подрібніть овочі до стану пюре.
8. Ще хвилинку на вогні - і все, супчик можна подавати до столу. Смачного!