Рецепт Кабачковий суп фото

Кабачковий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.

Легкий, річний овочевий суп-пюре з вершками - це чудовий варіант для різноманітності щоденного обіднього меню для всієї родини. Процес простий, а результат дійсно приголомшливий. Рекомендую!

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами простим способом, як приготувати кабачковий суп. Щоб колір його був більш насиченим, рекомендую додати пучок шпинату. Поєднання кабачків, зелені і вершків дає приголомшливий смак! Крім того, ви завжди можете додати в рецепт картопля, наприклад, або інші овочі за смаком. Для дітей і дорослих такий супчик - відмінна ідея.

  • Кабачки і цукіні - 3-4 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Вершки - 1 літр (або молоко)
  • Оливкова олія - 1-2 чайних ложок
  • Сіль і перець - За смаком
  • Шпинат - 1 пучок (по бажанню)
кабачковий суп - фото крок 1
1. У каструлі розігрійте трохи рослинного масла. Очистіть часник, подрібніть і обсмажте його на середньому вогні пару хвилин.
кабачковий суп - фото крок 2
2. Вимийте, обсушити і наріжте кабачки. Можна використовувати і кабачки, і цукіні, наприклад. Надішліть в каструлю. Обсмажте на середньому вогні, помішуючи.
кабачковий суп - фото крок 3
3. Вимийте, обсушити і викладіть в каструлю шпинат.
кабачковий суп - фото крок 4
4. Гасіть на середньому вогні 7-10 хвилин.
кабачковий суп - фото крок 5
5. Влийте в каструлю вершки.
кабачковий суп - фото крок 6
6. Посоліть і поперчіть за смаком. Залиште нудитися до готовності.
кабачковий суп - фото крок 7
7. За допомогою погружного блендера подрібніть овочі до стану пюре.
кабачковий суп - фото крок 8
8. Ще хвилинку на вогні - і все, супчик можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти