Рецепт Полуничний крамбл фото

Полуничний крамбл
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Полуниця
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Пироги

Крамбл - це простий у приготуванні і дуже швидкий пиріг. Можна використовувати різні наповнювачі. З полуницею він перетворюється в чудовий десерт.

Простий і смачний пиріг з полуницею. Готуйте так - змішайте і розітріть борошно, цукор і шматочки холодного вершкового масла, додайте вівсянку, мигдальні пелюстки і лимонну цедру. Перемішайте і приберіть поки в холодильник. Полуницю порізати шматочками, перемішайте з коричневим цукром, крохмалем, лимонним соком і викладіть у форму, змащену вершковим маслом. Зверху розподіліть борошняну суміш. Випікайте протягом 40 хвилин. Приємного чаювання!

  • Полуниця - 700 грам
  • Борошно - 160 грам
  • Коричневий цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Вівсянка - 70 грам
  • Мигдальні пелюстки - 50 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
полуничний крамбл - фото крок 1
Змішайте борошно, цукор і шматочки холодного вершкового масла.
полуничний крамбл - фото крок 2
Розітріть суміш в крихту, додайте вівсянку, мигдальні пелюстки і лимонну цедру. Перемішайте і приберіть поки в холодильник.
полуничний крамбл - фото крок 3
Полуницю порізати шматочками, перемішайте з коричневим цукром, крохмалем, лимонним соком і викладіть у форму, змащену вершковим маслом. Зверху розподіліть борошняну суміш.
полуничний крамбл - фото крок 4
Розігрійте духовку до 175 градусів і випікайте крамбл протягом 40 хвилин. На стіл подавайте в теплому вигляді з кулькою морозива.

Схожі рецепти