Полуничний крамбл
(покроковий рецепт з фото)
Крамбл - це простий у приготуванні і дуже швидкий пиріг. Можна використовувати різні наповнювачі. З полуницею він перетворюється в чудовий десерт.
Простий і смачний пиріг з полуницею. Готуйте так - змішайте і розітріть борошно, цукор і шматочки холодного вершкового масла, додайте вівсянку, мигдальні пелюстки і лимонну цедру. Перемішайте і приберіть поки в холодильник. Полуницю порізати шматочками, перемішайте з коричневим цукром, крохмалем, лимонним соком і викладіть у форму, змащену вершковим маслом. Зверху розподіліть борошняну суміш. Випікайте протягом 40 хвилин. Приємного чаювання!
- Полуниця - 700 грам
- Борошно - 160 грам
- Коричневий цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Вівсянка - 70 грам
- Мигдальні пелюстки - 50 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
Змішайте борошно, цукор і шматочки холодного вершкового масла.
Розітріть суміш в крихту, додайте вівсянку, мигдальні пелюстки і лимонну цедру. Перемішайте і приберіть поки в холодильник.
Полуницю порізати шматочками, перемішайте з коричневим цукром, крохмалем, лимонним соком і викладіть у форму, змащену вершковим маслом. Зверху розподіліть борошняну суміш.
Розігрійте духовку до 175 градусів і випікайте крамбл протягом 40 хвилин. На стіл подавайте в теплому вигляді з кулькою морозива.