Полуничний крамбл 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Крамбл - це простий у приготуванні і дуже швидкий пиріг. Можна використовувати різні наповнювачі. З полуницею він перетворюється в чудовий десерт.
Простий і смачний пиріг з полуницею. Готуйте так - змішайте і розітріть борошно, цукор і шматочки холодного вершкового масла, додайте вівсянку, мигдальні пелюстки і лимонну цедру. Перемішайте і приберіть поки в холодильник. Полуницю порізати шматочками, перемішайте з коричневим цукром, крохмалем, лимонним соком і викладіть у форму, змащену вершковим маслом. Зверху розподіліть борошняну суміш. Випікайте протягом 40 хвилин. Приємного чаювання! 
- Полуниця - 700 грам
 - Борошно - 160 грам
 - Коричневий цукор - 100 грам
 - Вершкове масло - 80 грам
 - Вівсянка - 70 грам
 - Мигдальні пелюстки - 50 грам
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Крохмаль - 3 Ст. Ложки
 - Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
 - Цедра лимону - 1 Чайна ложка
 

Змішайте борошно, цукор і шматочки холодного вершкового масла.

Розітріть суміш в крихту, додайте вівсянку, мигдальні пелюстки і лимонну цедру. Перемішайте і приберіть поки в холодильник.

Полуницю порізати шматочками, перемішайте з коричневим цукром, крохмалем, лимонним соком і викладіть у форму, змащену вершковим маслом. Зверху розподіліть борошняну суміш.

Розігрійте духовку до 175 градусів і випікайте крамбл протягом 40 хвилин. На стіл подавайте в теплому вигляді з кулькою морозива.