Пісні ватрушки
(покроковий рецепт з фото)
Пісні ватрушки - це адаптація класичних ватрушек з сиром, але без використання яєць і молочних інгредієнтів. Рецепт підходить для веганів і тих, хто поститься.
Спробуйте м'які солодкі ватрушки, вони хороші до чаю або як полуденного перекусу! Для цього рецепта вибирайте м'який тофу з максимально нейтральним смаком. А детальніше, як приготувати пісні ватрушки, я розповім нижче.
- Борошно - 2 склянки
- Дріжджі - 11 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вівсяне молоко - 1 Склянка
- Цукор - 4 Ст. Ложки(1 ст. L. - в тісто, 3 ст. L. - для начинки )
- Тофу - 300 грам
- Лимонний сік - За смаком
- Цедра лимону - За смаком
- Ванільний сироп - 1-2 капель
Підготуйте всі інгредієнти.
Розчиніть дріжджі і цукор в підігрітому вівсяному молоці.
Потім додайте борошно і замісіть тісто. Залиште його підніматися на 1 час.
Тофу подрібніть в блендері разом з цукром, ванільним сиропом, вівсяним молоком, лимонним соком і цедрою.
Тісто секцій колобки, а потім зробіть в кожному поглиблення.
Заповніть їх начинкою з тофу. Випікайте ватрушки 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Пісні ватрушки готові, смачного!