Пісні рогалики з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати дуже прості пісні рогалики з солодкою гарбузом. Тісто тут на основі мінеральної води та рафінованої олії, плюс до всього - солодка начинка. Дивіться рецепт!
Зараз я покажу вам, як приготувати пісні рогалики з гарбузом. Гарбуз у мене з морозилки, попередньо розморожувати її не потрібно, просто залийте водою і варіть до м'якості. Води потрібно зовсім небагато, гарбуз пустить свій сік, маса для рогаликів повинна бути максимально густий, щоб не витікати при випічці. Тісто просте і смачне, мінеральну воду газовану можна замінити водою і розпушувачем. Рецепт 8 середніх рогаликів. Хай щастить!
- Вода - 0, 5 склянки (газована)
- Rafinirovannoe масло - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Цукор - 4 Ст. Ложки(2 ст.Л. В начинку, 2 ст.Л. В тісто)
- Гарбуз - 200 грам
1. Підготуйте продукти. Гарбуз може бути свіжої або замороженої, великої ролі це не грає.
2. До гарбузі влийте трохи води, поставте на середній вогонь, варіть хвилин 10.
3. Поки вариться начинка, зробіть тісто. З'єднайте Сильногазований мінералку з маслом, цукром і борошном.
4. Замісити м'яке і пластичне тісто. Залиште його відпочити на 10 хвилин.
5. В гарбуз додайте пару ложок цукру, Уваров її до готовності, щоб максимально випарилася рідина, кришкою накривати не потрібно.
6. Розкачайте тісто на столі, ножем-валиком поріжте тісто на 8 частин.
7. На край покладіть по столовій ложці начинки.
8. Обережно поверніть рогалики і відправте в гарячу духовку на 30 хвилин, температура - 180 градусів.
9. Пригощайтеся! Рогалики дуже смачні (особливо, коли тепленькі)!
10. Смачного!