Пісні рогалики
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую на замітку господарочкам і всім, хто дотримується посту, але не може встояти перед солодким до чаю - рецепт приготування пісних рогаликів. Дуже просто і швидко готується, дивимося!
Для приготування пісних рогаликів я пропоную зробити пісне дріжджове тісто, адже, в принципі, воно відмінно підходить для будь-якої пісної випічки. Я використовувала сливове повидло, але ви можете додати ваше улюблене. Головне, щоб воно не було занадто рідким, а то при випіканні може витекти з рогаликів і підгоріти, смачно вже не буде.
- Вода тепла - 1 Склянка
- Пакетик сухих дріжджів - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Борошно - 3 склянки
- Варення - За смаком
З усіх інгредієнтів, ми ріжемо більше, замісіть тісто: розведіть у теплій воді дріжджі з цукром на опару, потім додайте поступово борошно, масло і трохи солі. Тісто виходить м'яким, до рук воно липнути не повинно. Дайте йому підійти в теплому місці (приблизно хвилин 30-40).
Obomnite тісто і секції 3 частини, кожну розкачати в пласт, кожен з яких потім розріжте на трикутники.
Викладіть по пів чайної ложки вашого улюбленого повидла на кожен трикутничок.
Акуратно закрутіть тісто так, щоб вийшли рогалики і повидло не витекло.
Викладіть рогалики на деко, застелене пергаментом, і відправте в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20-25.
Викладіть рогалики на деко, застелене пергаментом, і відправте в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20-25.
Готові пісні рогалики присипте цукровою пудрою.
Приємного чаювання!