Пісні гречаники
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні готуємо пісні гречаники - це дуже смачно, ситно і поживно, сподобається багатьом, особливо тим, хто любить гречку. Подавати до столу пісні гречаники можна з томатним соусом і овочами.
Щоб гречаники не розвалювалися, додамо трохи картоплі і борошно. Також можна використовувати різні спеції, відмінно підійде сухий часник, перець і паприка. Поєднуються гречаники з овочами, соліннями, кетчупами, їх можна подавати як повноцінний обід. Обов'язково беріть рецепт на замітку!
- Варена гречка - 200 грам
- Картопля - 120 грам
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сухий часник - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Варену гречку перекладіть в глибоку миску.
Картопля очистіть і натріть на середній терці. Додайте картоплю в гречку.
Додайте слідом борошно, сіль, перець і сухий часник.
Все ретельно перемішайте.
Сформуйте невеликі гречаники, смажте на рослинній олії по 5-7 хвилин з кожного боку, під кришкою, на невеликому вогні. Готові гречаники подавайте до столу.
Приємного вам апетиту!