Гречаники з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Гречаники з фаршем - це чудове блюдо традиційної української кухні. М'які, ніжні котлети, зроблені з гречки і фаршу. Вони можуть бути самостійною стравою або служити гарніром.
Приготувати гречаники з фаршем можна з простих продуктів, які знайдуться на кухні у будь-якої господині. Основний інгредієнт для гречаників - це звичайнісінька гречана каша. До гречаній крупі можна додавати практично все, що завгодно: птицю, м'ясо, обсмажені гриби, овочі, сир, тушковану печінку. Сьогодні я розповім, як приготувати гречаники з двома видами м'яса, соковиті і смачні.
- Гречана крупа - 1 Склянка
- Курячий фарш - 450 грам
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1
Промийте гречку і відваріть до готовності.
2
Цибулю і моркву почистіть. Морквину натріть на тертці, а цибуля поріжте кубиками.
3
Розігрійте рослинне масло на сковороді і обсмажте цибулю і моркву до золотистого кольору.
4
Змішайте разом гречку, цибуля, морква і фарш. Приправити сіллю і poperčite, додайте яйце, паприку і добре перемішайте до однорідності.
5
Вологими руками сформуйте котлети і обсмажте в сковороді з обох боків до рум'яної скоринки.
6
Коли обсмажити все котлетки, складіть їх на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.