Рецепт Гречаники з курячим фаршем фото

Гречаники з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Крупи, Курячий фарш, Гречка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви

Гречаники - це дуже смачна страва з гречки і фаршу. Готується дуже просто. Якщо хочете спробувати щось нове і незвичайне - раджу приготувати.

Для приготування гречаників спочатку треба до готовності відварити гречку, потім змішати її з фаршем, спеціями, цибулею, яйцем і зробити приплюснуті кульки. Смажимо в сковороді на олії. Готові гречаники з курячим фаршем можна прикрасити зеленню, овочами і подати на стіл з вашим улюбленим соусом. Смачного!

  • Гречана крупа відварена - 200 грам
  • Куряче філе - 200 грам
  • Сухарі паніровочні - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
гречаники з курячим фаршем - фото крок 1
Відваріть склянку гречки до повної готовності. При цьому стежте, щоб вода з каструлі випарилася повністю. Залиште кашу остигати.
гречаники з курячим фаршем - фото крок 2
Куряче філе перейдіть через м'ясорубку разом з цибулею і часником. Змішайте з гречаною кашею, вбийте яйце, додайте сіль, перець і спеції за смаком. Добре перемішайте.
гречаники з курячим фаршем - фото крок 3
Поставте сковороду з рослинним маслом на плиту розігріватися. Сформуйте з фаршу котлетки, обваляйте в панірувальних сухарях і відправте на сковороду.
гречаники з курячим фаршем - фото крок 4
Обсмажте гречаники з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки. Готові гречаники складайте в окремий посуд.

Схожі рецепти