Гречаники з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Гречаники - це дуже смачна страва з гречки і фаршу. Готується дуже просто. Якщо хочете спробувати щось нове і незвичайне - раджу приготувати.
Для приготування гречаників спочатку треба до готовності відварити гречку, потім змішати її з фаршем, спеціями, цибулею, яйцем і зробити приплюснуті кульки. Смажимо в сковороді на олії. Готові гречаники з курячим фаршем можна прикрасити зеленню, овочами і подати на стіл з вашим улюбленим соусом. Смачного!
- Гречана крупа відварена - 200 грам
- Куряче філе - 200 грам
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
Відваріть склянку гречки до повної готовності. При цьому стежте, щоб вода з каструлі випарилася повністю. Залиште кашу остигати.
Куряче філе перейдіть через м'ясорубку разом з цибулею і часником. Змішайте з гречаною кашею, вбийте яйце, додайте сіль, перець і спеції за смаком. Добре перемішайте.
Поставте сковороду з рослинним маслом на плиту розігріватися. Сформуйте з фаршу котлетки, обваляйте в панірувальних сухарях і відправте на сковороду.
Обсмажте гречаники з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки. Готові гречаники складайте в окремий посуд.