Pиshnoe biskvitnoe тісто
(покроковий рецепт з фото)
Немає простіше, але і смачніше за десерт, ніж звичайний бісквіт. Він ідеально підходить і для тортів, і для простих шарлоток. Показую як приготувати пишне бісквітне тісто для улюблених десертів!
Бісквітне тісто готується дуже просто, головний секрет - це взяти побільше яєць і гарненько їх збити. Для приготування пишного бісквітного тісто нам знадобиться десяток яєць, борошно хорошої якості і цукор. По суті, якщо все гарненько збити, інше зробить духовка - бісквіт повинен рівномірно підійти. Якщо ви переживаєте, що тісто западе, чи не буде пишним - можете ще розпушувача додати на кінчику ножа.
- Цукор - 250 грам
- Борошно - 200 грам
- Яйця - 10 штук
- Какао - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Яйця збийте з цукром в білу піну.
Просійте борошно обов'язково і акуратно вмішати в яйця рухами вгору-вниз.
Якщо ви хочете коржі зробити шоколадними, тоді додайте какао. Раджу його НЕ порошком додавати, а розвести з рослинним маслом і тоді вже вводити.
Готове бісквітне тісто вилийте в форму для запікання і відправляйте в розігріту духовку випікатися (190-200 З, приблизно пів години). Готовність перевіряйте зубочисткою.
З пишного бісквітного тіста виходить відмінний основи для коржів, тортів або самостійних десертів. Смачного!