Швидке печиво «Biskvitnoe»
(покроковий рецепт з фото)
Це ніжне смачне печиво зобов'язані спробувати все! Готується така випічка досить швидко, а з'їдається ще швидше! У міру солодке, ніжне, м'яке.
Тако печиво сподобається і великим, і маленьким ласунам. Готується воно дуже просто! У тісто можна додати ванільний екстракт або цукор для аромату, цедру цитрусових, мак, подрібнений горіхи, корицю. Пробуйте, зі склянкою молока надзвичайно смачно!
- Борошно - 300 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершки - 1 Склянка
- Вершкове масло - 150 грам
1. У кухонному комбайні змішайте борошно, цукор, сіль, розпушувач.
2. Додайте вершкове масло, нарізане кубиком. Перетворіть масу в крихту, потім влийте вершки і все добре перемішайте.
3. Круглої ложкою беріть тісто і викладайте на деко, застелений силіконовим килимком для випічки.
4. Готуйте бісквітні печива при температурі 220 градусів 15 хвилин. Приємного чаювання!