Швидке домашнє печиво
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися простим рецептом смачного домашнього печива. Я початківець майстер домашньої випічки, але результат мене дуже порадував. Вийшло швидко і по-справжньому смачно!
Вашій увазі рецепт приготування швидкого і простого рецепту печива, і я вам розповім, як приготувати цю страву. Всім рекомендую поєднання меду і кава, які надають незвичайні, але дуже приємні смакові відтінки. Обов'язково спробуйте приготувати вдома. Це печиво нікого не залишить байдужим!
- Борошно - 3.5 склянки
- Цукор - 0.5 склянки
- Масло рослинне - 0.5 склянки
- Вершкове масло - 30 грам (кімнатної температури)
- Вода - 100 грам
- Розчинна кава - 20 грам
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
1. Заваримо в невеликій кількості води кави. Даємо кави охолонути, а в цей час замішуємо тісто: змішуємо вершкове масло, цукор, яйця, мідь. Щоб Тесло було еластичним, додаємо рослинне масло. Ретельно все перемішати до отримання однорідної маси. Вливаємо заварений каву і ще раз перемішуємо. На заключному етапі додаємо просіяне борошно частинами і замішуємо тісто руками.
2. Ось таке воно буде липке. Розрівняти прямо по листу і за допомогою формочок зробимо заготовки.
3. А тепер запікаємо при температурі 200 градусів приблизно 15 хвилин.
4. Коли верхівка схопитися - печиво готове.
5. От і все, подавайте до столу і насолоджуйтеся!