Швидке печиво на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Швидке і смачне печиво на швидку руку з продуктів, які завжди є в будь-якому будинку. Виходить воно дуже смачним і розсипчастим. Приступимо!
Цей рецепт гарний тим, що при малих зусиллях і витратах отримуємо відмінне печиво. Воно виходить трохи хрустким і шаруватим. Також за рахунок того, що в тесті немає ні грама цукру, можна брати будь-яку не рідким начинку. Вона може бути як солодкою, так і солоної або навіть м'ясної. Смачного!
- Борошно - 350 грам
- Маргарин - 150 грам
- Кефір - 150 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - За смаком
- Povidlo - 100 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Змішайте просіяне борошно, розпушувач і сіль. Додайте натертий на крупній тертці маргарин і перемішайте до утворення крихти.
Влийте кефір.
Замісити м'яке тісто. Затягніть харчовою плівкою і поставте в холодильник на двадцять хвилин.
Розкачайте тісто в прямокутник. Покладіть на один край шматочки повидла.
Накрийте другою половиною тіста. Розріжте так, щоб вийшло порційне печиво.
Притисніть краю і перекладіть на деко, застелений пекарської, змащеній маслом папером.
Випікайте в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин. Остудіть і посипте цукровою пудрою.
Подавайте.
Смачного!