Zavarnoe biskvitnoe тісто
(покроковий рецепт з фото)
Заварне бісквітне тісто робиться дуже просто. Спосіб приготування істотно відрізняється від звичайного бісквіта. Якщо зробити тісто правильно, то смачний десерт для чаювання вам забезпечений.
Торт із заварного бісквітного тіста виходить дивовижним. Можна просочити його кремом, наприклад - шоколадним або ванільним. Прикрасьте ягодами або мармеладом. І не забудьте дати йому просочитися. Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Яйце - 6 штук
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
У глибоку ємність вбийте яйця і додайте цукор. Розігрійте на водяній бані цю масу, помішуючи. Збийте яйця міксером до утворення пишної піни.
Просійте борошно, додайте її в тісто. Також додайте розпушувач. Збийте все ще раз.
Помістіть тісто в чашу мультиварки і випікайте в режимі "випічка" приблизно 30-35 хвилин. Після звукового сигналу дістаньте бісквіт. Дайте йому охолонути, і тільки потім наріжте.