Zavarnoe biskvitnoe тісто
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Заварне бісквітне тісто робиться дуже просто. Спосіб приготування істотно відрізняється від звичайного бісквіта. Якщо зробити тісто правильно, то смачний десерт для чаювання вам забезпечений.
Опис приготування:
Торт із заварного бісквітного тіста виходить дивовижним. Можна просочити його кремом, наприклад - шоколадним або ванільним. Прикрасьте ягодами або мармеладом. І не забудьте дати йому просочитися. Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Яйце - 6 штук
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
У глибоку ємність вбийте яйця і додайте цукор. Розігрійте на водяній бані цю масу, помішуючи. Збийте яйця міксером до утворення пишної піни.
Просійте борошно, додайте її в тісто. Також додайте розпушувач. Збийте все ще раз.
Помістіть тісто в чашу мультиварки і випікайте в режимі"Випічка" приблизно 30-35 хвилин. Після звукового сигналу дістаньте бісквіт. Дайте йому охолонути, і тільки потім наріжте.