Рецепт Zavarnoe biskvitnoe тісто фото

Zavarnoe biskvitnoe тісто
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Пісні страви , Веганські страви
На вечерю , Романтична вечеря
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Заварне бісквітне тісто робиться дуже просто. Спосіб приготування істотно відрізняється від звичайного бісквіта. Якщо зробити тісто правильно, то смачний десерт для чаювання вам забезпечений.


Опис приготування:

Торт із заварного бісквітного тіста виходить дивовижним. Можна просочити його кремом, наприклад - шоколадним або ванільним. Прикрасьте ягодами або мармеладом. І не забудьте дати йому просочитися. Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Яйце - 6 штук
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
Zavarnoe biskvitnoe тісто - фото крок 1
У глибоку ємність вбийте яйця і додайте цукор. Розігрійте на водяній бані цю масу, помішуючи. Збийте яйця міксером до утворення пишної піни.
Zavarnoe biskvitnoe тісто - фото крок 2
Просійте борошно, додайте її в тісто. Також додайте розпушувач. Збийте все ще раз.
Zavarnoe biskvitnoe тісто - фото крок 3
Помістіть тісто в чашу мультиварки і випікайте в режимі"Випічка" приблизно 30-35 хвилин. Після звукового сигналу дістаньте бісквіт. Дайте йому охолонути, і тільки потім наріжте.

Схожі рецепти