Рецепт Пишні млинці без дріжджів фото

Пишні млинці без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко
Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пишні млинці можна приготувати і без дріжджів. Вони виходять ніжними і надзвичайно смачними. Такі млинці можна подати на десерт з медом, варенням, сметаною або на закуску з червоною ікрою, паштет.

Опис приготування:

Пишні млинці без дріжджів готуються просто і швидко. У тісто потрібно додати трохи соди, яка і забезпечить пишність млинців. Вони виходять ніжними, бархатистими, повітряними, з вершковим смаком. При цьому зберігають свіжість і на наступний день.

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 250-300 грам
  • Куряче яйце - 1-2 штук
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Оцет 9% - 1 Чайна ложка
пишні млинці без дріжджів - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування млинців.
пишні млинці без дріжджів - фото крок 2
У каструлю або миску розбийте яйце.
пишні млинці без дріжджів - фото крок 3
Збовтайте яйце.
пишні млинці без дріжджів - фото крок 4
Влейте молоко.
пишні млинці без дріжджів - фото крок 5
Всипте борошно, перемішайте. Додайте сіль, цукор, соду погашену оцтом.
пишні млинці без дріжджів - фото крок 6
Влийте рафіновану соняшникову олію.
пишні млинці без дріжджів - фото крок 7
Має вийти гладке, однорідне рідке тісто. Дайте йому постояти 15-20 хвилин і приступайте до приготування млинців.
пишні млинці без дріжджів - фото крок 8
На розпечену сковороду виливайте повний ополоник тесту і рівномірно розподіляйте по поверхні.
пишні млинці без дріжджів - фото крок 9
Печіть млинці з обох боків до золотистого кольору.
пишні млинці без дріжджів - фото крок 10
Готові млинці стопкою складайте на тарілці, змащуючи кожен млинець вершковим маслом.
пишні млинці без дріжджів - фото крок 11
Пишні млинці без дріжджів готові. Можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти