Пишні оладки на кислому молоці без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Таке ласощі як оладки не залишать байдужими ні дорослих, ні дітей. Приємно, що для приготування пишної випічки можна використовувати кисле молоко та інші продукти, які завжди є на кухні.
Пропоновані для приготування пишні оладки сподобаються всім членам сім'ї. Їх аромат не залишить байдужими дітей і приверне увагу дорослого покоління. Для приготування продукту використовується скисле молоко та інші, мають під рукою у кожної господині інгредієнти. Рецепт дуже простий, не вимагає особливих кулінарних умінь. Рекомендую спробувати!
- Кисле молоко - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Курине яйце - 2 штуки
- Цукровий пісок - 2 Ст. Ложки
- Харчова сіль - 1 щіпка
- Харчова сода - 1/2 чайних ложки
1. До того як приготувати пишні оладки на кислому молоці без дріжджів, покладіть на стіл всі необхідні продукти.
2. У невеликій ємності змішайте розбиті яйця з необхідною кількістю цукру і солі.
3. Всі інгредієнти добре перемішайте. Немає необхідності яйця збивати, досить попрацювати з ними кілька хвилин віночком.
4. Додайте необхідну кількість кислого молока. Все ретельно перемішайте. В результаті повинна вийти однорідна суміш без грудочок кислого молока.
5. Борошно додавайте поступово, постійно помішуючи, намагайтеся не допускати утворення грудочок. За потреби, якщо тісто вийшло недостатньо рідким, додайте молока. Насипте розпушувача або додайте соди.
6. На розігріту сковороду налийте рослинного масла. Порціонної ложкою розкладіть тісто невеликими кружечками. Час приготування оладок: по дві хвилини з кожного боку на середньому вогні.
7. Перевертайте акуратно, спеціальною лопаткою, після утворення красивою золотий скоринки.
8. Ваші пишні оладки готові! Можна подавати зі сметаною, медом, варенням. Домочадці обов'язково будуть захоплені вашими вміннями.