Рецепт Пишні оладки на кефірі (або кислому молоці) фото

Пишні оладки на кефірі (або кислому молоці)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Кефір
Пісні страви
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Оладки

Якщо у вас не виходить приготувати пишні оладки, цей рецепт вам допоможе розібратися, як приготувати тісто і як випікати такі оладки. Приготовані за цим рецептом оладки виходять на "ура"!

У цьому рецепті описано, як приготувати пишні оладки на кефірі (або кислому молоці), тому у вас більше не виникне проблем з випічкою цього блюда. Дуже важливо просіяти борошно через сито перед тим, як додавати її в тісто, а також додати сіль і соду. Сковороду потрібно розігріти не дуже сильно, щоб оладки не підгоріли. Якщо ви боїтеся, що вони не пропекутся всередині, накрийте сковороду кришкою.

  • Кефір (або кисле молоко) - 1 літр
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно пшеничне - 500-600 грам
пишні оладки на кефірі (або кислому молоці) - фото крок 1
1. Приготуйте тісто. У злегка збиті яйця додайте кефір, цукор, і дрібку солі. Добре все перемішайте віночком.
пишні оладки на кефірі (або кислому молоці) - фото крок 2
2. Додайте просіяне борошно, добре все перемішайте віночком. Регулюйте кількість борошна: чим густіше ви замішує тісто, тим вище вийдуть оладки.
пишні оладки на кефірі (або кислому молоці) - фото крок 3
3. В кінці додайте соду, і коли тісто почне пузириться, почніть випікати оладки на в міру розігрітій сковорідці, щоб вони відразу не підгоріли. Випікайте до золотистого кольору з обох сторін. Смачного!

Схожі рецепти