Рецепт Пишні коржі фото

Пишні коржі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Кефір
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви хочете приготувати щось простеньке, але дуже смачне до чаю, беріть на озброєння цей цікавий рецепт. Ніжні, ситні і апетитні коржі на кефірі.

Опис приготування:

Кефірів коржі можна доповнити медом, джемом, шоколадом або просто присипати цукровою пудрою.

  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Борошно - 350 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
пишні коржі - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
пишні коржі - фото крок 2
2. У глибоку миску вбийте яйце, додайте сіль і цукор.
пишні коржі - фото крок 3
3. Трохи збийте і додайте рослинне масло.
пишні коржі - фото крок 4
4. Влийте кефір.
пишні коржі - фото крок 5
5. Додайте соду.
пишні коржі - фото крок 6
6. Додайте просіяне борошно.
пишні коржі - фото крок 7
7. Замісити тісто. Воно повинно бути трохи вологим. Залиште на півгодини.
пишні коржі - фото крок 8
8. На присипану борошном робочу поверхню викладіть тісто, розділи 5-6 частин.
пишні коржі - фото крок 9
9. Сформуйте коржі.
пишні коржі - фото крок 10
10. На сковороді розігрійте трохи олії, викладіть корж.
пишні коржі - фото крок 11
11. Смажте з двох сторін до рум'яної.
пишні коржі - фото крок 12
12. Приємного чаювання!

Схожі рецепти