Пишні коржі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати щось простеньке, але дуже смачне до чаю, беріть на озброєння цей цікавий рецепт. Ніжні, ситні і апетитні коржі на кефірі.
Кефірів коржі можна доповнити медом, джемом, шоколадом або просто присипати цукровою пудрою.
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 350 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. У глибоку миску вбийте яйце, додайте сіль і цукор.
3. Трохи збийте і додайте рослинне масло.
4. Влийте кефір.
5. Додайте соду.
6. Додайте просіяне борошно.
7. Замісити тісто. Воно повинно бути трохи вологим. Залиште на півгодини.
8. На присипану борошном робочу поверхню викладіть тісто, розділи 5-6 частин.
9. Сформуйте коржі.
10. На сковороді розігрійте трохи олії, викладіть корж.
11. Смажте з двох сторін до рум'яної.
12. Приємного чаювання!