Баурсаки пишні

Баурсаки пишні
Кількість порцій: 15-20 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Це дуже простий варіант, як зробити пишні і повітряні баурсаки, які буквально таять у роті. Ще не пробували ці апетитні казахські пиріжки? Тоді запам'ятовуйте рецепт.

опис приготування:

Для того, щоб добре приготувати пишні баурсаки в домашніх умовах, потрібно правильно зробити тісто. А воно, в свою чергу, залежить від якості дріжджів, так що до їх вибору варто поставитися дуже серйозно. Якщо пиріжки будуть подаватися на десерт, то кількість цукру можна трохи збільшити.

1. Для початку потрібно приготувати опару. У невеликій мисці з'єднайте цукор, дріжджі, влийте тепле молоко і насипте близько склянки борошна. Все як слід перемішайте і залиште хвилин на 15.

2. Окремо збийте яйце з дрібкою солі. Влийте його в опару, що підійшла.

3. Додайте рослинне масло (можна за рецептом приготування пишних Баурсак використовувати і розтоплене вершкове масло).

4. влийте воду, як слід все перемішайте і почніть насипати просіяне борошно.

5. Тісто має бути м'яким, але не липнути до рук. Викладіть його в глибоку миску і залиште в теплому місці "; підходити ";.

6. В середньому цей процес може зайняти від 1 до 2 годин.

7. Коли воно збільшилося в 2-3 рази, можна відщипувати невеликі шматочки і формувати з них кульки.

8. Смажити баурсаки потрібно у великій кількості розпеченого масла до рум'яної скоринки. Потім вийміть їх шумівкою і викладіть на паперовий рушник.

Ось такий простий варіант, як приготувати пишні баурсаки. обов'язково спробуйте!

  • яйце— 1 штука
  • борошно— 750-800 грам
  • молоко— 100 мілілітрів
  • вода— 100 мілілітрів
  • дріжджі— 1 Ст. ложка(або 40 грамів свіжих)
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
Для того, щоб добре приготувати пишні баурсаки в домашніх умовах, потрібно правильно зробити тісто. А воно, в свою чергу, залежить від якості дріжджів, так що до їх вибору варто поставитися дуже серйозно. Якщо пиріжки будуть подаватися на десерт, то кількість цукру можна трохи збільшити.

1. Для початку потрібно приготувати опару. У невеликій мисці з'єднайте цукор, дріжджі, влийте тепле молоко і насипте близько склянки борошна. Все як слід перемішайте і залиште хвилин на 15.

2. Окремо збийте яйце з дрібкою солі. Влийте його в опару, що підійшла.

3. Додайте рослинне масло (можна за рецептом приготування пишних Баурсак використовувати і розтоплене вершкове масло).

4. влийте воду, як слід все перемішайте і почніть насипати просіяне борошно.

5. Тісто має бути м'яким, але не липнути до рук. Викладіть його в глибоку миску і залиште в теплому місці "; підходити ";.

6. В середньому цей процес може зайняти від 1 до 2 годин.

7. Коли воно збільшилося в 2-3 рази, можна відщипувати невеликі шматочки і формувати з них кульки.

8. Смажити баурсаки потрібно у великій кількості розпеченого масла до рум'яної скоринки. Потім вийміть їх шумівкою і викладіть на паперовий рушник.

Ось такий простий варіант, як приготувати пишні баурсаки. обов'язково спробуйте!

Схожі рецепти

Баурсаки з сиру

Баурсаки з сиру

Дуже простий рецепт приготування Баурсак з сиру. Рекомендую таку домашню випічку чаю, кава, з варенням, сметаною або медом. Смачно і апетитно! опис приготування: Баурсаки можна готувати по-різному: на дріжджах, з сиром або без нього. Це проста домашня випічка, яку можна подавати з чим завгодно...

читати далі
Баурсаки казахські

Баурсаки казахські

І до чаю, і суп, і просто так — ці чудові пончики прикрасять смак будь-якої страви! Неймовірно ніжні і повітряні, вони обов'язково прийдуть вам до смаку! опис приготування: Сьогодні я пропоную вам класичний рецепт баурсак казахських — це такі повітряні пончики, які можуть бути і солодкими, і п...

читати далі
Баурсаки класичні

Баурсаки класичні

Баурсаки є класичним блюдом кочівників Середньої Азії, яке згодом поширилося по всьому світу і користується популярністю в багатьох країнах, і наша - не виняток! Спробуйте! опис приготування: Що ж таке баурсаки, запитаєте ви. Це невеликі пончики з дріжджового тіста, які смажаться у великій кіл...

читати далі
Баурсаки круглі

Баурсаки круглі

Хочете спробувати щось нове? Пропонуємо покроковий рецепт, як приготувати баурсаки круглі. Це традиційне казахське страву, яке готуватися з тіста і смажитися у фритюрі. Спробуйте і ви. опис приготування: Повітряні і дуже смачні національні казахські пончики. Ця страва є візитною карткою казахс...

читати далі
Баурсаки на дріжджах

Баурсаки на дріжджах

Полюбилися багатьом баурсаки до чаю можна приготувати і з дріжджового тіста. Рекомендую простий рецепт Баурсак на дріжджах. опис приготування: Баурсаки з дріжджового тіста виходять дуже легкими і повітряними, а також порожніми всередині. Для приготування Баурсак на дріжджах беремо сухі дріжджі...

читати далі