Пиріжки зі смаженою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Любиш пиріжки? Тоді цей рецепт точно тобі сподобається! Сьогодні я розповім, як приготувати пиріжки з капустою. Насправді, все дуже просто! Приступаємо до приготування цих ласощів.
Відмінний варіант приготування пиріжків з капустою. Пиріжки виходять дуже пишними, ароматними і повітряними, а начинка смачною! Діткам особливо подобаються такі пиріжки Візьміть на замітку рецепт!
- Борошно пшеничне - 4 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Дріжджі сухі - 10 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Спеції - За смаком
Приготування починаємо з підготовки основних інгредієнтів.
Борошно просіваємо. У сухі дріжджі додаємо цукор і склянку теплої води. Перемішуємо і чекаємо, коли на поверхні з'явитися піна. Потім додаємо до дріжджів борошно і сіль.
Починаємо вимішувати тесто.Затем скачуємо його в кулю і прибираємо в тепле місце на 1, 5 годину.
Тим часом дрібно нарізаємо капусту і цибулю, перемішуємо.
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо капусту з цибулею до напівготовності протягом 10 хвилин. По ходу солимо і перчимо начинку.
Дістаємо тісто, ділимо його на кілька частин. Кожну розгортаємо в коржик, в центр якої кладемо начинку з капусти.
Защипуємо краю пиріжка і викладаємо на деко, попередньо застелене пергаментом. Даємо пиріжків расстояться протягом 5-7 хвилин, потім випікаємо при температурі 180 градусах протягом 25 хвилин.
Поверхня пиріжків перед випіканням рекомендується змастити заваркою. Так вони придбають красивий колір під час випікання. Пиріжки з капустою готові, смачного!