Пиріжки з рисом і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт пиріжків з рисом і родзинками - це відмінний варіант для сніданку або швидкого харчування, їх можна взяти з собою на роботу і відпочинок.
В даному рецепті я розповім, як приготувати пиріжки з рисом і родзинками з домашнього тесту. Готування тесту не займе багато часу, а пиріжки вийдуть пишними і рум'яними і припадуть до смаку і дорослим і дітям.
- Борошно - 6 склянок
- Молоко - 2 склянки
- Свіжі дріжджі - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Цукор - 120 грам(20 грам для тіста, 100 грам для начинки)
- Сіль - 1/4 Ст. Ложки
- Мал - 200 грам
- Ізюм - 200 грам
Свіжі дріжджі розводимо в теплому молоці і розмішуємо, щоб не було грудочок.
Додаємо 1 яйце, рослинна олія, сіль, цукор 20 г, борошно і добре вимішуємо. Тісто скочується в кульку, накриваємо і прибираємо в холодильник на 40 хвилин.
Для начинки відварюємо рис, попередньо промивши його під проточною водою. Мал змішуємо з родзинками і цукром.
Формуючи з тіста пиріжки і випікаємо при 180-200 градусах до готовності.