Рецепт Пиріжки з рисом і родзинками фото

Пиріжки з рисом і родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На природу
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 9
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Простий рецепт пиріжків з рисом і родзинками - це відмінний варіант для сніданку або швидкого харчування, їх можна взяти з собою на роботу і відпочинок.

Опис приготування:

В даному рецепті я розповім, як приготувати пиріжки з рисом і родзинками з домашнього тесту. Готування тесту не займе багато часу, а пиріжки вийдуть пишними і рум'яними і припадуть до смаку і дорослим і дітям.

  • Борошно - 6 склянок
  • Молоко - 2 склянки
  • Свіжі дріжджі - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Цукор - 120 грам(20 грам для тіста, 100 грам для начинки)
  • Сіль - 1/4 Ст. Ложки
  • Мал - 200 грам
  • Ізюм - 200 грам
пиріжки з рисом і родзинками - фото крок 1
Свіжі дріжджі розводимо в теплому молоці і розмішуємо, щоб не було грудочок.
пиріжки з рисом і родзинками - фото крок 2
Додаємо 1 яйце, рослинна олія, сіль, цукор 20 г, борошно і добре вимішуємо. Тісто скочується в кульку, накриваємо і прибираємо в холодильник на 40 хвилин.
пиріжки з рисом і родзинками - фото крок 3
Для начинки відварюємо рис, попередньо промивши його під проточною водою. Мал змішуємо з родзинками і цукром.
пиріжки з рисом і родзинками - фото крок 4
Формуючи з тіста пиріжки і випікаємо при 180-200 градусах до готовності.

Схожі рецепти