Рецепт Пиріжки з полуничним варенням фото

Пиріжки з полуничним варенням
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Пиріжки

Апетитні пиріжки з полуничним варенням за бабусиним рецептом. Сподобаються як дітям, так і дорослим, адже вони неймовірно смачні! розповідаю, як приготувати пиріжки з полуничним варенням.

1. Як і для будь-якої іншої випічки, в першу чергу готується тісто. Для цього необхідно розбавити наші дріжджі в злегка підігрітому молоці. Потім додаємо цукор і яйце, ретельно перемішуємо і додаємо просіяне борошно і і сіль. Замішуємо тісто, після чого даємо йому постояти і піднятися, попередньо накривши миску рушником, наприклад. Тісто має значно збільшитися в обсязі (приблизно в 2 рази).

2. Починаємо готувати наші пиріжки. Від тесту відщипуємо невеликі шматочки, які потім розгортаємо за допомогою качалки. У центр кожного шматочка викладаємо полуничне варення. Якщо воно занадто рідке, то можна додати трохи крохмалю (приблизно 2 чайні ложки). Зберіть тісто, zashtivnup кінець. Пиріжки ви, в принципі, можете робити будь-якої форми. Головне - добре закріпити тісто, щоб варення при випіканні не витекло.

3. Як тільки ви зліпили пиріжки, викладаємо їх на деко (який попередньо краще змастити маслом або накрити папером для випічки) і накриваємо рушником. Даємо їм постояти близько 30 хвилин, після чого змащуємо яйцем і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів.

4. Пиріжки повинні випікатися до стадії рум'яної скоринки. Точний час сказати важко, тому вам необхідно визначати готовність на око. Смачного!

  • Молоко - 200 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Полуничне варення - 200 грам
1. Як і для будь-якої іншої випічки, в першу чергу готується тісто. Для цього необхідно розбавити наші дріжджі в злегка підігрітому молоці. Потім додаємо цукор і яйце, ретельно перемішуємо і додаємо просіяне борошно і і сіль. Замішуємо тісто, після чого даємо йому постояти і піднятися, попередньо накривши миску рушником, наприклад. Тісто має значно збільшитися в обсязі (приблизно в 2 рази).

2. Починаємо готувати наші пиріжки. Від тесту відщипуємо невеликі шматочки, які потім розгортаємо за допомогою качалки. У центр кожного шматочка викладаємо полуничне варення. Якщо воно занадто рідке, то можна додати трохи крохмалю (приблизно 2 чайні ложки). Зберіть тісто, zashtivnup кінець. Пиріжки ви, в принципі, можете робити будь-якої форми. Головне - добре закріпити тісто, щоб варення при випіканні не витекло.

3. Як тільки ви зліпили пиріжки, викладаємо їх на деко (який попередньо краще змастити маслом або накрити папером для випічки) і накриваємо рушником. Даємо їм постояти близько 30 хвилин, після чого змащуємо яйцем і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів.

4. Пиріжки повинні випікатися до стадії рум'яної скоринки. Точний час сказати важко, тому вам необхідно визначати готовність на око. Смачного!

Схожі рецепти