Рецепт Домашні полуничним морозивом фото

Домашні полуничним морозивом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вершки, Полуниця
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Морозиво

У самий розпал літа так не вистачає свіжості! Тому я вирішила поєднати прохолоду з солодкістю! Я розповім, як приготувати домашнє полуничне морозиво. Дуже смачне і освіжаюче!

Полуниця - моя улюблена ягода! Вона така ароматна, красива і без кісточок. І морозиво з неї виходить чудовий. Перевірено і доведено! рецепт, як приготувати домашнє полуничне морозиво, до неподобства простий. Просто візьміть і повторіть його на своїй кухні!

  • Полуниця - 600 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 25 грам
  • Вершки 10-20% - 500 грам
домашні полуничним морозивом - фото крок 1
Ягоди миємо й перебираємо, хвостики видаляємо. За допомогою блендера переминається полуницю разом з цукром. Відправляємо масу на середній вогонь, помішувати, поки не закипить. Досипаємо крохмаль, виливаємо 100 грамів вершків. Варимо, поки маса не загусне.
домашні полуничним морозивом - фото крок 2
Даємо масі охолонути. Після вливаємо туди вершки і відправляємо суміш в морозильну камеру. Коли морозиво охолоне приблизно до 0 градусів, викладаємо його в мороженицу.
домашні полуничним морозивом - фото крок 3
Через півгодини полуничне морозиво буде повністю готове. Приємного апетиту і гарного настрою!

Схожі рецепти