Домашні полуничним морозивом
(покроковий рецепт з фото)
У самий розпал літа так не вистачає свіжості! Тому я вирішила поєднати прохолоду з солодкістю! Я розповім, як приготувати домашнє полуничне морозиво. Дуже смачне і освіжаюче!
Полуниця - моя улюблена ягода! Вона така ароматна, красива і без кісточок. І морозиво з неї виходить чудовий. Перевірено і доведено! рецепт, як приготувати домашнє полуничне морозиво, до неподобства простий. Просто візьміть і повторіть його на своїй кухні!
- Полуниця - 600 грам
- Цукор - 150 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 25 грам
- Вершки 10-20% - 500 грам
Ягоди миємо й перебираємо, хвостики видаляємо. За допомогою блендера переминається полуницю разом з цукром. Відправляємо масу на середній вогонь, помішувати, поки не закипить. Досипаємо крохмаль, виливаємо 100 грамів вершків. Варимо, поки маса не загусне.
Даємо масі охолонути. Після вливаємо туди вершки і відправляємо суміш в морозильну камеру. Коли морозиво охолоне приблизно до 0 градусів, викладаємо його в мороженицу.
Через півгодини полуничне морозиво буде повністю готове. Приємного апетиту і гарного настрою!