Рецепт Пиріжки з печінкою і яйцем фото

Пиріжки з печінкою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите домашню випічку і постійно в пошуку нової цікавої начинки, тоді візьміть на замітку рецепт приготування пиріжків з печінкою і яйцем.

Опис приготування:

Це досить простий рецепт пиріжків з печінкою і яйцем і при бажанні можна використовувати дріжджове тісто або листкове, наприклад.

1. Для початку потрібно вимити печінку, залити її холодною водою і відправити на вогонь. Після закипання підсолити трохи і варити близько 15-20 хвилин до готовності.

2. Цибулину очистити і обсмажити на сковороді до легкого золотистого кольору.

3. Тепер саме час зайнятися тестом. Яйце збити з дрібкою солі, додати кефір (можна використовувати молоко) і соду. Все добре перемішати і поступово всипати просіяне борошно. Тісто має бути еластичним і м'яким.

4. Решта яйця зварити круто і остудити.

5. Готову печінку обсушити трохи і відправити в чашу блендера або в м'ясорубку. Подрібнити і трохи поперчити за смаком.

6. Яйця очистити і також подрібнити в блендері.

7. При бажанні в пиріжки з печінкою і яйцем в домашніх умовах можна додати трохи картоплі пюре або рису, наприклад.

8. Тісто розділити на невеликі кульки і розім'яти їх на столі. В серединку акуратно викласти трохи начинки і щільно защипнути краю.

9. На сковороді розігріти олію і відправити туди пиріжки швом вниз. Смажити на середньому вогні до золотистої скоринки.

Смачного!

  • Печінка - 1 кілограм
  • Яйце - 5-6 штук
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Кефір - 1 літр
  • Сода - 1 щіпка
  • Борошно - 1 За смаком (скільки візьме тісто)
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
Це досить простий рецепт пиріжків з печінкою і яйцем і при бажанні можна використовувати дріжджове тісто або листкове, наприклад.

1. Для початку потрібно вимити печінку, залити її холодною водою і відправити на вогонь. Після закипання підсолити трохи і варити близько 15-20 хвилин до готовності.

2. Цибулину очистити і обсмажити на сковороді до легкого золотистого кольору.

3. Тепер саме час зайнятися тестом. Яйце збити з дрібкою солі, додати кефір (можна використовувати молоко) і соду. Все добре перемішати і поступово всипати просіяне борошно. Тісто має бути еластичним і м'яким.

4. Решта яйця зварити круто і остудити.

5. Готову печінку обсушити трохи і відправити в чашу блендера або в м'ясорубку. Подрібнити і трохи поперчити за смаком.

6. Яйця очистити і також подрібнити в блендері.

7. При бажанні в пиріжки з печінкою і яйцем в домашніх умовах можна додати трохи картоплі пюре або рису, наприклад.

8. Тісто розділити на невеликі кульки і розім'яти їх на столі. В серединку акуратно викласти трохи начинки і щільно защипнути краю.

9. На сковороді розігріти олію і відправити туди пиріжки швом вниз. Смажити на середньому вогні до золотистої скоринки.

Смачного!

Схожі рецепти