Пиріжки з печінкою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите домашню випічку і постійно в пошуку нової цікавої начинки, тоді візьміть на замітку рецепт приготування пиріжків з печінкою і яйцем.
Це досить простий рецепт пиріжків з печінкою і яйцем і при бажанні можна використовувати дріжджове тісто або листкове, наприклад.
1. Для початку потрібно вимити печінку, залити її холодною водою і відправити на вогонь. Після закипання підсолити трохи і варити близько 15-20 хвилин до готовності.
2. Цибулину очистити і обсмажити на сковороді до легкого золотистого кольору.
3. Тепер саме час зайнятися тестом. Яйце збити з дрібкою солі, додати кефір (можна використовувати молоко) і соду. Все добре перемішати і поступово всипати просіяне борошно. Тісто має бути еластичним і м'яким.
4. Решта яйця зварити круто і остудити.
5. Готову печінку обсушити трохи і відправити в чашу блендера або в м'ясорубку. Подрібнити і трохи поперчити за смаком.
6. Яйця очистити і також подрібнити в блендері.
7. При бажанні в пиріжки з печінкою і яйцем в домашніх умовах можна додати трохи картоплі пюре або рису, наприклад.
8. Тісто розділити на невеликі кульки і розім'яти їх на столі. В серединку акуратно викласти трохи начинки і щільно защипнути краю.
9. На сковороді розігріти олію і відправити туди пиріжки швом вниз. Смажити на середньому вогні до золотистої скоринки.
Смачного!
- Печінка - 1 кілограм
- Яйце - 5-6 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Кефір - 1 літр
- Сода - 1 щіпка
- Борошно - 1 За смаком (скільки візьме тісто)
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
1. Для початку потрібно вимити печінку, залити її холодною водою і відправити на вогонь. Після закипання підсолити трохи і варити близько 15-20 хвилин до готовності.
2. Цибулину очистити і обсмажити на сковороді до легкого золотистого кольору.
3. Тепер саме час зайнятися тестом. Яйце збити з дрібкою солі, додати кефір (можна використовувати молоко) і соду. Все добре перемішати і поступово всипати просіяне борошно. Тісто має бути еластичним і м'яким.
4. Решта яйця зварити круто і остудити.
5. Готову печінку обсушити трохи і відправити в чашу блендера або в м'ясорубку. Подрібнити і трохи поперчити за смаком.
6. Яйця очистити і також подрібнити в блендері.
7. При бажанні в пиріжки з печінкою і яйцем в домашніх умовах можна додати трохи картоплі пюре або рису, наприклад.
8. Тісто розділити на невеликі кульки і розім'яти їх на столі. В серединку акуратно викласти трохи начинки і щільно защипнути краю.
9. На сковороді розігріти олію і відправити туди пиріжки швом вниз. Смажити на середньому вогні до золотистої скоринки.
Смачного!