Пиріжки з листкового тіста з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами простим рецептом, як приготувати пиріжки з листкового тіста з м'ясом. Вони просто ідеальні як перекушування або закуски. А ще їх зручно брати з собою. Всіляко рекомендую!
Пиріжки виходять хрусткими і приголомшливо смачними. Замість м'яса ви можете використовувати абсолютно будь-яку начинку. Експериментуйте з інгредієнтами, і ви зможете щотижня балувати своїх улюблених смачним ласощами, перед яким не зможе встояти навіть найдосвідченіший критик.
- Листкове тісто - 4 штуки (листи)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 1 штука
- Фарш яловичий - 400 грам
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Яйце - 1 штука
1
Дайте тесту розморозити хвилин 40.
2
Розігрійте духовку до 200 градусів.
3
У каструльку покладіть масло і нарізаний невеликими кубиками картоплю. Смажте хвилин 5 на середньому вогні.
4
В іншу каструльку додайте яловичину і готуйте на середньому вогні, поки вона не придбає коричневий колір.
5
Поки м'ясо готується, в каструлю з картоплею додайте дрібно нарізану цибулю і продовжуйте обсмажувати.
6
Коли картопля почне ставати м'якою, додайте туди сіль, перець і дрібно нарізаний часник. Добре перемішайте.
7
В отриману суміш додайте обсмажену яловичину і знову добре перемішайте.
8
Зніміть вийшов фарш з вогню і відкладіть на час в сторону.
9
Викладіть размороженное тісто на стіл і розділіть кожен з чотирьох аркушів на 6 шматочків.
10
Викладайте фарш на отримані прямокутні (або квадратні) шматочки і накривайте зверху іншим шматочком. Таким чином виходить, що з одного аркуша листкового тіста має вийти три пиріжка.
11
За допомогою вилки "запечатайте" краю пиріжків (або защепіте їх пальцями).
12
Викладіть пиріжки на застелений папером для запікання деко і змастіть їх зверху збитим яєчним білком, щоб вони придбали гарний золотистий відтінок.
13
Готуйте протягом 18 хвилин. Потім переверніть пиріжки і готуйте ще 8-12 хвилин до золотистого кольору.
14
Пиріжки повинні добре пропектися з обох сторін.